UEFA: Στην Αθήνα οι κληρώσεις και τα βραβεία των καλύτερων της Ευρώπης

Gazzetta team
UEFA: Στην Αθήνα οι κληρώσεις και τα βραβεία των καλύτερων της Ευρώπης

bet365

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League, αλλά και το ευρωπαϊκό γκαλά θα γίνουν στην Αθήνα και στο «Σταύρος Νιάρχος».

Είναι αλήθεια! Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA αποφάσισε να διεξαχθούν οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League της επόμενης σεζόν στην Αθήνα και στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος! Ολα όσα βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια στο Μοντε Κάρλο του Μονακό θα τα δούμε στην Αθήνα μιας και όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας η απόφαση οριστικοποιήθηκε από την UEFA και αναμένεται να ανακοινωθεί και από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει τα εξής:

«Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA οι κληρώσεις του Champions League, του Europa League, τα βραβεία της UEFA και οι σχετικές παράπλευρες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Οκτώβριο στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η επιλογή της Ελλάδας από την UEFA συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της UEFA μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η απόφαση της UEFA συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή τη 'Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.

Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν»

Τι θα δούμε στην Αθήνα

Αρχικά πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση της UEFA κυρίως για τις ημερομηνίες. Πότε δηλαδή θ' αρχίσει το επόμενο Champions League και το επόμενο Europa League.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η συγκεκριμένη εκδήλωση αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο. Από εκεί πέρα εκτός από την παραδοσιακή κλήρωση για τους ομίλους του Champions League και του Europa League (θυμίζουμε πως θα είναι η τελευταία χρονιά με αυτό το format μιας και από την περίοδο 2021/22 θα έχουμε και το Europa Conference League) θα έχουμε και τα ευρωπαϊκά βραβεία της UEFA.

Δηλαδή θα ανακοινωθεί ο καλύτερος τερματοφύλακας, ο καλύτερος αμυντικός, ο καλύτερος μέσος, ο καλύτερος επιθετικός και φυσικά ο καλύτερος παίκτης της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα