Μπάγερν Μονάχου: Πολύ θετικός ο Φλικ για το Final-8 στο Champions League

Μπάγερν Μονάχου: Πολύ θετικός ο Φλικ για το Final-8 στο Champions League

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου: Πολύ θετικός ο Φλικ για το Final-8 στο Champions League

bet365

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, βλέπει με πολύ καλό μάτι την (σχεδόν) βέβαιη ολοκλήρωση του φετινού Champions League με φορμάτ Final-8.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχεδόν δεδομένη πρέπει να θεωρείται η διεξαγωγή Final-8 για την ολοκλήρωση των φετινών διοργανώσεων του Champions League και το Europa League, όπως επισήμαναν και οι Times του Λονδίνου.

Η Μπάγερν Μονάχου θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για να φτάσει στην κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο προπονητής της, Χάνσι Φλικ, φαίνεται να βλέπει με πολύ καλό μάτι το συγκεκριμένο φορμάτ.

Ως βοηθός του Γιόαχιμ Λεβ, άλλωστε, πανηγύρισε το 2014 την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική Γερμανίας, ακριβώς με το συγκεκριμένο φορμάτ με τους νοκ άουτ αγώνες μετά την φάση ομίλων.

«Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μόνο ένα ματς ανά γύρο και δεν είναι το ίδιο με διπλούς αγώνες» είπε σχετικά ο τεχνικός των Βαυαρών. «Γνωρίζω πολύ καλά το φορμάτ του τουρνουά» πρόσθεσε ο Φλικ, αναφερόμενος βεβαίως στην προ εξαετίας επιτυχία με τη Νατσιονάλμαντσαφτ.

«Γι' αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλά. Η φόρμα εκείνες τις ημέρες θα είναι καθοριστική» επισήμανε ο προπονητής της Μπάγερν, ο οποίος προανήγγειλε πως, μετά την λήξη του πρωταθλήματος και την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου με την Μπάγερ Λεβερκούζεν (4/7), θα δώσει λίγες ημέρες διακοπών στους παίκτες, ώστε στη συνέχεια να αρχίσουν προπονήσεις ενόψει Champions League.

Τυπικά, βεβαίως, η Μπάγερν δεν είναι ακόμα στην τελική οκτάδα της διοργάνωσης, αλλά ουσιαστικά έχει καπαρώσει το εισιτήριο στα προημιτελικά, μετά το 3-0 επί της Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα