Χιώτης: «Κοίταζα στα μάτια τους παίκτες της Ρεάλ για να δείξω ότι δεν φοβόμασταν» (vid)

Gazzetta team
Χιώτης: «Κοίταζα στα μάτια τους παίκτες της Ρεάλ για να δείξω ότι δεν φοβόμασταν» (vid)

bet365

Ο Διονύσης Χιώτης μίλησε για τη μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ στο 3-3 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν η Ένωση δεν φοβήθηκε τους Galacticos.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ εκείνο το βράδυ μίλησε στην εκπομπή Blast from the Past της Cosmote TV και στον Βασίλη Σαμπράκο τονίζοντας πως η Ένωση εκείνο το βράδυ δεν ένιωθε φόβο απέναντι στη Ρεάλ.

«Μετά από 17 χρόνια θυμάμαι τα πάντα σε αυτό το γήπεδο. Τους πανηγυρισμούς, τις αποκρούσεις, τα συναισθήματα εκείνης της βραδιάς. Τις τελευταίες ώρες πριν το παιχνίδι υπήρχε ένας ενθουσιασμός που θα παίζαμε απέναντι στη Ρεάλ. Δεν υπήρχε φόβος, αλλά ένα παράξενο συναίσθημα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και πως θα αποτρέψουμε την καταιγίδα. Στο τέλος τα καταφέραμε αρκετά καλά. Όταν ήμασταν παρατεταγμένοι τους κοίταζα στο πρόσωπο για να τους δείξω ότι δεν υπήρχε φόβος. Από την αρχή είχαμε αυτοπεποίθηση και όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε. Είχα πολλές επαφές με την μπάλα και παρά τα δύο τέρματα που είχαμε δεχθεί είχα κάνει αρκετές επεμβάσεις», ανέφερε αρχικά ο Χιώτης και πρόσθεσε:

«Στο 3-1 υπήρχε η αυτοπεποίθηση αλλά παίζαμε με την καλύτερη ομάδα. Ήταν ευκαιρία να γράψουμε ιστορία, περιμέναμε πίεση και στο τέλος δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Η απόκρουση στον Ραούλ ήταν μια από τις σημαντικότερες. Ο Ζιντάν είναι ο καλύτερος και πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχω αντιμετωπίσει. Αυτή η ομάδα είχε προσωπικότητα. Παίκτες που έκαναν μεγάλη καριέρα, που την επόμενη χρονιά κατέκτησαν το Euro και αυτό δείχνει την προσωπικότητα εκείνης της ομάδας. Όλα τα ευρωπαϊκά ματς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια., αυτό είναι το πιο σημαντικό, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου εκείνη την εποχή».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα