Λυών: Χωρίς τον «δήμιο» της Γιουβέντους στην ρεβάνς του Αυγούστου

Gazzetta team
Λυών: Χωρίς τον «δήμιο» της Γιουβέντους στην ρεβάνς του Αυγούστου

bet365

Η Χέρτα Βερολίνου, η οποία απέκτησε τον Λούκας Τουσάρ τον Ιανουάριο και τον άφησε δανεικό στην Λυών, δεν δέχεται να παρατείνει τον δανεισμό μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Στις 26 Φεβρουαρίου, η Λυών νικούσε 1-0 την Γιουβέντους και έπαιρνε μικρό, αλλά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, με την ρεβάνς να εκκρεμεί, αφού μεσολάβησα η καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Ο Λούκας Τουσάρ, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο αντί 25 εκατομμυρίων ευρώ από την Χέρτα Βερολίνου, η οποία τον άφησε δανεικό στους Λυωνέ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτή, όμως, παρατάθηκε πολύ πέραν του προβλεπομένου και η Χέρτα δεν δέχεται να αφήσει τον ποδοσφαιριστή στην Λυών μέχρι και το τέλος Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι ο Τουσάρ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην ρεβάνς με την Γιούβε, όταν αυτή διεξαχθεί, αλλά ούτε και στον τελικό του Λιγκ Καπ με την Παρί Σεν Ζερμέν, τον οποίο οι Γάλλοι θέλουν να διεξαχθεί (όπως και αυτός του Κυπέλλου, μεταξύ της Παρί και της Σεντ Ετιέν), παρά την οριστική διακοπή της Ligue 1.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα