Γκασπερίνι στην Βαλένθια: «Με προσβάλλετε, έφυγα υγιής από το Μπέργκαμο»

Gazzetta team
Γκασπερίνι στην Βαλένθια: «Με προσβάλλετε, έφυγα υγιής από το Μπέργκαμο»

bet365

Ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, απάντησε στις κατηγορίες της Βαλένθια περί ανευθυνότητας, μετά την αποκάλυψη του ότι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε, άθελά του, ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι. Ο προπονητής της Αταλάντα αποκάλυψε ότι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και πως, μάλιστα, ήταν άρρωστος την ημέρα του δεύτερου αγώνα με την Βαλένθια, για την φάση των «16» του Champions League.

Ο ισπανικός σύλλογος χαρακτήρισε «ανεύθυνο» τον Ιταλό τεχνικό και υποστήριξε πως έθεσε σε κίνδυνο πολλούς ανθρώπους, με την Αταλάντα να απαντάει ότι «ο Γκασπερίνι δεν είχε πυρετό όσο ήταν στην Ισπανία».

Ο ίδιος ο Γκασπερίνι τοποθετήθηκε σχετικά και απάντησε στους Ισπανούς για τους χαρακτηρισμούς περί «ανευθυνότητας», υποστηρίζοντας ότι «σεβάστηκα όλα τα πρωτόκολλα και αυτή η κατηγορία με προσβάλλει. Δεν είχα κάνει μέχρι τότε καμία εξέταση, όταν τις κάναμε όλοι μαζί τον Μάιο, τότε ανακάλυψα ότι είχα προσβληθεί από τον ιό». Ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε πως «όταν έφυγα από το Μπέγκαμο (σ.σ. στο ταξίδι για την Βαλένθια), ήμουν καλά. Δεν είχα πυρετό, ούτε πνευμονικά προβλήματα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Tuttosport» του Τορίνο, μάλιστα, ο Γκασπερίνι προσβλήθηκε από τον ιό Covid-19 κατά την παραμονή του στην Βαλένθια, αφού συν τοις άλλοις παρουσίασε (ελαφρύ) πυρετό τέσσερις ημέρες μετά το ταξίδι στην Ισπανία.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα