«Ο πατέρας μου κόλλησε κορονοϊό στο Ανφιλντ και πέθανε ένα μήνα αργότερα»

Κώστας Τόπας
«Ο πατέρας μου κόλλησε κορονοϊό στο Ανφιλντ και πέθανε ένα μήνα αργότερα»

bet365

Φίλος της Λίβερπουλ, αποκάλυψε πως ο πατέρας του κόλλησε τον ιό στο Ανφιλντ και λίγες ημέρες αργότερα, έχασε τη ζωή του.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο αγώνας Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης στις 11 Μαρτίου ήταν ένας από τους τελευταίους αγώνες που διεξήχθησαν κανονικά πριν από την έξαρση του κορονοϊού. Γιατροί και επιστήμονες είχαν τονίσει πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα έπρεπε να είχε διεξαχθεί λόγω της πανδημίας.

Ενας φίλος της Λίβερπουλ έχασε τη ζωή του, όπως αποκάλυψε ο γιος του στην «Daily Mail» μετά από τον συγκεκριμένο αγώνα στο «Ανφιλντ». Μετά από ένα μήνα μάχης τελικά ο φίλος των «Reds» δεν τα κατάφερε.

«Κατά 99% κόλλησε τον κορονοϊό στο γήπεδο σε εκείνο το παιχνίδι. Έβγαινε σπάνια από το σπίτι, δεν είχε κάποια προβλήματα υγείας, ήταν 70 χρόνων και ήρθε σε επαφή με κάποιους από τους οπαδούς της Ατλέτικο κατά την άφιξή του εκεί. Προφανώς και εμείς γνωρίζαμε για τον κορονοϊό, αλλά όταν μια κυβέρνηση αποφασίζει να συναινέσει στην διεξαγωγή ενός αγώνα λέγοντας πως όλα είναι καλά, την ακούς» ανέφερε χαρακτηριστικά στη «Daily Mail» συγγενής του οπαδού Ρίτσαρντ Μόουσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα