Λίβερπουλ: Το ασανσέρ που... προέβλεψε το έπος της Πόλης!

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Το ασανσέρ που... προέβλεψε το έπος της Πόλης!

bet365

Ο Ράφα Μπενίτεθ, ο προπονητής στην απίστευτη ανατροπή της Λίβερπουλ κόντρα στην Μίλαν στον τελικό του Champions League το 2005, αποκάλυψε ότι υπήρξε ασανσέρ... μέντιουμ στην Κωνσταντινούπολη.

Έχουν περάσει ακριβώς 15 χρόνια από την ιστορική ανατροπή της Λίβερπουλ κόντρα στην Μίλαν στον τελικό του Champions League. Και όμως, για τον Ράφα Μπενίτεθ είναι σαν να έγινε χθες, αφού μια τέτοια βραδιά, όπως αυτή της 25ης Μαΐου του 2005 στην Κωνσταντινούπολη, δεν ξεχνιέται εύκολα.

«Ακόμα και τώρα σκέφτομαι ότι, πριν από τον αγώνα, περιμέναμε στο ξενοδοχείο ένα από τα ασανσέρ που θα μας πήγαινε στο λόμπι» θυμήθηκε ο Ισπανός προπονητής για το ασανσέρ... μέντιουμ στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι Κόκκινοι στην τουρκική μεγαλούπολη.

«Είπα σε όλους: Αν έρθει αυτό το ασανσέρ θα νικήσουμε 1-0. Αν έρθει το άλλο θα φέρουμε ισοπαλία, αν έρθει το άλλο θα χάσουμε. Αν, όμως, έρθει αυτό το ασανσέρ, θα νικήσουμε στα πέναλτι» είπε ο Μπενίτεθ στους συνεργάτες του.

Και, βεβαίως, ήρθε το ασανσέρ που «οδήγησε» στα πέναλτι, χωρίς πάντως να δοθεί... βραβείο σε αυτόν που μάντεψε ποιο θα έρθει πρώτο. «Εκείνη η βραδιά ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα, γι' αυτό πιστεύω ότι η ιστορία με τα ασανσέρ ταιριάζει απόλυτα» συμπλήρωσε ο Ράφα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα