Μουρίνιο: «Ήμουν ένας μαλ@@@@ για τους παίκτες μου»!

Μουρίνιο: «Ήμουν ένας μαλ@@@@ για τους παίκτες μου»!

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Ήμουν ένας μαλ@@@@ για τους παίκτες μου»!

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ανήμερα της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από το τρεμπλ με την Ίντερ, αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή της θητείας του στην ομάδα του Μιλάνο.

Συμπληρώθηκαν κιόλας δέκα χρόνια από την ημέρα που η Ίντερ κατέκτησε το Champions League και έγινε η πρώτη ιταλική ομάδα που έκανε δικό της το τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League).

Το κομβικό σημείο που οδήγησε σε εκείνη την μαγική σεζόν, όπως αποκάλυψε ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ήταν μια ήττα από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, τον Ιανουάριο του 2009. Ενάμισι χρόνο, δηλαδή, πριν από τον θρίαμβο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

«Υπάρχουν σχέσεις: Εγώ κοουτσάρω, εσύ παίζεις. Η συμπάθεια ή όχι εξαρτάται από την ικανότητα με αποδεχθείς όπως είμαι. Είναι σαν ένα παζλ. Στην Ίντερ, λίγοι περίμεναν από κάποιον σαν εμένα να ολοκληρώσει αυτό το παζλ. Δεν είμαι ποτέ ψεύτικος, είμαι αυθεντικός: Αυτός είμαι και τέλος. Ήμουν επίσης ένας μαλ@@@@, αλλά αυτός ήμουν» εξήγησε ο Πορτογάλος για την συμπεριφορά του μετά από εκείνο το παιχνίδι.

«Ειδικά μετά την ήττα στο Μπέργκαμο, ήμουν πολύ βίαιος με τους παίκτες. Τους είπα ότι είχαν κατακτήσει ένα σκατό – πρωτάθλημα» αποκάλυψε ο Πορτογάλος, προσθέτοντας πως «αργότερα κατάλαβα ότι τους πλήγωσα και ζήτησα συγνώμη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα