Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομάδα και Φούτρε κάρφωσαν τον... ένοχο Κλάτενμπεργκ (pic & vid)

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομάδα και Φούτρε κάρφωσαν τον... ένοχο Κλάτενμπεργκ (pic & vid)

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την παραδοχή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ότι το γκολ της Ρεάλ στον μεταξύ τους τελικό του Champions League το 2016 ήταν οφσάιντ.
Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Λένε πως μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Και η παραδοχή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το οφσάιντ – γκολ της Ρεάλ στον τελικό του Champions League με την Ατλέτικο, το 2016, έμοιαζε σαν... χρύσωμα του χαπιού από τον Άγγλο διαιτητή προς τους Ροχιμπλάνκος.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, βεβαίως, η Ατλέτικο δεν μπορεί να διεκδικήσει ή να διαμαρτυρηθεί για τίποτα. Γι' αυτό και επέλεξε να αναρτήσει απλώς μια ειρωνική φατσούλα, αφιερωμένη στην παραδοχή... ενοχής του Κλάτενμπεργκ, η οποία δεν έχει καμία απολύτως αξία πλέον. Ηθικής ίσως, ουσιαστικής όχι.

Και αν η Ατλέτικο περιορίστηκε στην φατσούλα, ο παλιός άσος των Ροχιμπλάνκος, Πάουλο Φούτρε, ήταν ακόμα πιο δηκτικός: «Η Ατλέτικο θα είχε περισσότερα από ένα Champions League (σ.σ. προς το παρόν δεν έχει κανένα) αν το VAR υπήρχε νωρίτερα. Το είπα πέρυσι σε αυτό το βίντεο και ο Κλάτενμπεργκ το επιβεβαίωσε σε όλο τον κόσμο. Αναρωτιέμαι: Από τότε που υπάρχει VAR υπάρχει κάποια ομάδα που ακόμα δεν έχει περάσει την φάση των «16»;» ανέφερε ο Πορτογάλος, εννοώντας βεβαίως την... αγαπημένη του Ρεάλ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα