Δύο Ολυμπιακοί τον Αύγουστο στα Κύπελλα Ευρώπης!

Δύο Ολυμπιακοί τον Αύγουστο στα Κύπελλα Ευρώπης!

Δύο Ολυμπιακοί τον Αύγουστο στα Κύπελλα Ευρώπης!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί πώς ο Ολυμπιακός με την παρουσία του το καλοκαίρι και στο Γιουρόπα Λιγκ και στο Τσάμπιονς Λιγκ…μπερδεύει την ΟΥΕΦΑ!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πώς ήρθαν τα πράγματα έτσι κι ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει κι έχει μπερδέψει με την παρουσία του στα Κύπελλα Ευρώπης και την ΟΥΕΦΑ!

Βλέπετε, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμη στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ θα βρίσκεται και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ βάζοντας…πονοκέφαλο στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία που ψάχνει ημερομηνίες για να φτιάξει το καινούργιο, λόγω πανδημίας, καλεντάρι της.

Στις 6 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί, ανεπίσημα, η ρεβάνς Γουλβς-Ολυμπιακός. Με τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ να είναι στις 10 και στις 13 Αυγούστου και τα ημιτελικά στις 17 και στις 20 Αυγούστου! Με τον τελικό στις 27!

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός είτε ως πρωταθλητής, είτε ως δευτεραθλητής Ελλάδας θα πάρει μέρος και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, σε δύο η, τρεις γύρους, βάσει της προκήρυξης της διοργάνωσης και των όσων ξέρουμε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Με το αρχικό πλάνο της ΟΥΕΦΑ να ήταν οι προκριματικοί να ξεκινούσαν ένα μήνα αργότερα από τα συνηθισμένα, γύρω στα μέσα Αυγούστου, και να ολοκληρώνονταν γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σε μία τέτοια περίπτωση, όμως, θα υπήρχε το ενδεχόμενο να έπαιζαν δύο Ολυμπιακοί μέσα στον Αύγουστο!!! Ένας Ολυμπιακός του Γιουρόπα Λιγκ της φετινής σεζόν κι ένας Ολυμπιακός του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν! Γιατί η ΟΥΕΦΑ είναι υποχρεωμένη να λάβει υπόψιν της όλα τα ενδεχόμενα, να φτάσει δηλαδή ο Ολυμπιακός π.χ. στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Σε μία τέτοια περίπτωση, φυσικά δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να παίξει και στο Γιουρόπα Λιγκ και στο Τσάμπιονς Λιγκ! Θα έπρεπε να είχαμε…δύο Ολυμπιακούς!

Κάπως έτσι, κι επειδή υπάρχει κι η Μπασάκσεχιρ, που συνεχίζει στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ και που μπορεί να παίξει κι αυτή προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν, καθότι αυτή την στιγμή ισοβαθμεί με την Τράμπζονσπορ στην πρώτη θέση στην Τουρκία και πίσω ακριβώς είναι κι η Γαλατασαράϊ με τρεις πόντους διαφορά, η ΟΥΕΦΑ προσπαθεί να φτιάξει έτσι το καλεντάρι, αλλάζοντας λογικά το αρχικό της πλάνο, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμπέσουν οι ημερομηνίες του φετινού Γιουρόπα Λιγκ με τα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Για παράδειγμα, να ξεκινήσουν τα προκριματικά τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου.

Θα έχει γούστο πάντως ένα τέτοιο σκηνικό! Να μην αλλάξει η ΟΥΕΦΑ τον αρχικό της πλάνο! Ο Ολυμπιακός να προχωράει τον Αύγουστο στο Γιουρόπα Λιγκ και να πρέπει να αναβληθούν τα παιχνίδια του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1257324104580886535

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.