Κορονοϊός: Ετοιμοι οι Τούρκοι για τον τελικό του Champions League!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ετοιμοι οι Τούρκοι για τον τελικό του Champions League!

bet365

Ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας επιβεβαίωσε τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League τον Αύγουστο. Τον Ιούνιο επιστρέφουν οι Τούρκοι.

Παρά τα εκατοντάδες κρούσματα του κορονοϊού, η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τον Αύγουστο τον τελικό του Champions League, ο οποίος αναβλήθηκε μετά την πανδημία. Ο τελικός ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 30 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο η UEFA προχώρησε στην αναβολή και όλα δείχνουν πως θα γίνει 29 Αυγούστου. «Θα ολοκληρώσουμε τα δικά μας πρωταθλήματα στα τέλη Ιουλίου και στη συνέχεια θα κλείσουμε τη σεζόν φιλοξενώντας τον τελικό του UEFA Champions League τον Αύγουστο» επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Νιχάτ Οζντεμίρ. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως το τουρκικό πρωτάθλημα θα επαναρχίσει στις 12 Ιουνίου και πως στόχος είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν στις 26 Ιουλίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά αγωνιστικές που θα διεξαχθούν Σαββατοκύριακο και μια «εμβόλιμη» ημέρα που θα γίνει μεσοβδόμαδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα