Οταν ο Ρονάλντο διέλυσε με χατ-τρικ την Ατλέτικο και έγραψε ιστορία (vid)

Κώστας Τόπας
Οταν ο Ρονάλντο διέλυσε με χατ-τρικ την Ατλέτικο και έγραψε ιστορία (vid)

bet365

Πριν από τρία χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έδινε το δικό το σόου απέναντι στην Ατλέτικο για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Ο ισπανικός... εμφύλιος ήταν το μεγάλο ματς των ημιτελικών το 2017. Ωστόσο τέτοια ματς για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι βούτυρο στο ψωμί του. Ο Πορτογάλος με τρία τέρματα κατάφερε να δώσει την άνετη νίκη στη Ρεάλ και παράλληλα εκείνη την ημέρα έφτασε τα 103 γκολ στο Champions League.

Με το δεύτερο διαδοχικό χατ-τρικ σε αγώνα νοκ-άουτ ο Κριστιάνο έκανε τον κόσμο να παραμιλάει...

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν μετά από ασίστ του Κασεμίρο, ο Ρονάλντο έστειλε την μπάλα στο πλεκτό με κεφαλιά για το 1-0. Στο 73' με ένα κεραυνοβόλο σουτ «εκτέλεσε» τις ελπίδες των «ροχιμπλάνκος» ενόψει του επαναληπτικού ενώ το 20ο τέρμα του «CR7» απέναντι στην Ατλέτικο, για το 3-0 στο 86' ήταν εκείνο που έβαλε οριστικά ταφόπλακα στα όνειρα των ποδοσφαιριστών του Τσόλο Σιμεόνε.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ (46' Νάτσο), Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ισκο (67' Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Λούκας Βάθκεθ)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Λούκας, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ (57' Γκαϊτάν), Καράσκο (68' Κορέα), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (57' Τόρες).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα