Μουρίνιο: «Η μοναδική φορά που έχω κλάψει είναι μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν»

Κώστας Τόπας
Μουρίνιο: «Η μοναδική φορά που έχω κλάψει είναι μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων προπονητών του ποδοσφαίρου, μίλησε για τις αναμνήσεις που είχε στον πάγκο της Ρεάλ αλλά και για την μοναδική φορά που στεναχωρήθηκε με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα, κατά την προπονητική του καριέρα.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Με αφορμή την επέτειο των οκτώ χρόνων, από το ιστορικό πρωτάθλημα της Ρεάλ Μαδρίτης, τερματίζοντας στη κορυφή με 100 βαθμούς, ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στη «Marca» και θυμήθηκε τις παλιές και ένδοξες στιγμές του με τους «Μαδριλένους».

«Η Ρεάλ εκείνη τη σεζόν ήταν η καλύτερη ομάδα όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και στην Ευρώπη. Πηγαίναμε στο Camp Nou ξέροντας πως ήμασταν καλύτεροι (η Ρεάλ νίκησε 2-1 στις 21 Απριλίου 2012 και ουσιαστικά κλείδωσε τον τίτλο πριν τη μαθηματική κατάκτησή του στο Μπιλμπάο).

Βάζαμε τέλος στην κυριαρχία της Μπαρτσελόνα κατακτώντας το πρωτάθλημα με ρεκόρ πόντων και με ρεκόρ παραγωγής τερμάτων».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για αν υπήρξε κάποιο ματς από το οποίο δεν έχει θετικές αναμνήσεις: «Τη βραδιά που η Μπάγερν μας απέκλεισε στο Champions League στα πέναλτι, το 2012, ήταν η μοναδική φορά που έχω κλάψει για ένα άσχημο αποτέλεσμα.

Ήμασταν με τον Καράνκα έξω από το σπίτι μου και μέναμε μέσα στο αμάξι, κλαίγοντας. Ήμουν πολύ θλιμμένος γιατί τότε είχαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους επικριτές του, όπου τον χαρακτηρίζουν αμυντικογενή προπονητή: «Εγώ δεν λέω τίποτα, η ιστορία μιλάει για μένα και εγώ δεν θα μπορούσα να πω κάτι καλυτερο. Αμυντικογενής; Η ιστορία δείχνει το αντίθετο...»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα