Ρεάλ Μαδρίτης: Τα κορυφαία γκολ της Βασίλισσας του Champions League (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα κορυφαία γκολ της Βασίλισσας του Champions League (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Τα κορυφαία γκολ της Βασίλισσας του Champions League (vid)

bet365

Ρεάλ Μαδρίτης, Champions League και γκολ για... καρτ-ποστάλ πάνε μαζί. Απολαύστε μερικά μόνο από τα σπουδαιότερα τέρματα της Βασίλισσας στο «παλάτι των αστεριών» της.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στο Mutua Madrid Open Virtual Pro. |21+

«Ποιο είναι το καλύτερο γκολ που έχεις δει ποτέ στο Champions League;»: Αν κάνει κάποιος την ερώτηση αυτή στον εαυτό του, λογικά θα περάσουν τρεις συγκεκριμένες φάσεις από το μυαλό. Ένα γυριστό βολέ χωρίς την παραμικρή ατέλεια. Ένα «ψαλίδι» σε πλήρη ανάταση με την εντύπωση πως το υπόλοιπο γήπεδο έχει παγώσει κι ένα ακόμα, εν κινήσει που ήρθε από το πουθενά.

Όλες αυτές οι στιγμές που μας έβγαλαν «λίγη» τη φαντασία μας έχουν κοινό παρονομαστή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τη συμπαθείς ή τη μισείς, τα γκολ που έχει προσφέρει στο Champions League η Βασίλισσα του θεσμού φτιάχνουν λίστες με Top-10 και Top-20 που δεν χρειάζονται προσθήκη άλλης ομάδας.

Το γκολ του Ζιντάν, σήμα της διοργάνωσης από τον τελικό επί της Λεβερκούζεν, το αριστούργημα του Κριστιάνο μέσα στην Γιουβέντους και η εξωγήινη εκτέλεση του Μπέιλ σε ακόμη έναν τελικό κόντρα στην Λίβερπουλ είναι μερικά μόνο από τα ασύλληπτα τέρματα που έχουμε θαυμάσει από τους Μερένγκες στα «αστέρια».

Δείτε τα δύο μέρη των κορυφαίων γκολ της Ρεάλ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα