Το πάρτι της Ρεάλ στο Μόναχο και το ιστορικό ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Κώστας Τόπας
Το πάρτι της Ρεάλ στο Μόναχο και το ιστορικό ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

bet365

Στις 29 Απριλίου 2014, η Ρεάλ αντιμετώπισε την τότε πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν και την απέκλεισε παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, μετά από 12 χρόνια.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πάρτι... έστησε πριν από έξι χρόνια η Ρεάλ στην έδρα της Μπάγερν, καθώς με 4-0 πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League. Μεγάλος πρωταγωνιστής εκείνης της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να μην ήταν άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με τα δύο τέρματα στο ματς, έγινε ο πρώτος στην ιστορία της διοργάνωσης που έφτασε τα 15 σε μία αγωνιστική περίοδο.

Τα δύο πρώτα τέρματα για τους Μαδριλένους, τα πέτυχε ο Σέρχιο Ράμος με δύο κεφαλιές στο 16' και στο 20', ενώ ο Πορτογάλος «κλείδωσε» την πρόκριση για τη Ρεάλ στο 34' και στο 89', διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Για την ιστορία η Ρέαλ επικράτησε στον τελικό του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο, στην παράταση με 4-1 και κατέκτησε το 11ο τρόπαιο Champions League.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί (72' Γκέτσε), Τόμας Μίλερ (72' Πισάρο), Μάντζουκιτς (46' Χάβι Μαρτίνεθ).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος (75' Βαράν), Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία (84' Καζεμίρο), Μπέιλ, Κρίστιανο Ρονάλντο, Μπενζεμά (80' Ίσκο).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα