Ζιντάν - Ρεάλ Μαδρίτης: Το γκολ… τελικού του 2002 κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vid)

Gazzetta team
Ζιντάν - Ρεάλ Μαδρίτης: Το γκολ… τελικού του 2002 κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Ο δρόμος για τον τελικό της Γλασκώβης το 2002 είχε ανοίξει από τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος είχε διαμορφώσει το τελικό 0-2 στο «Καμπ Νόου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό.

Κάθε κατόρθωμα του Ζινεντίν Ζιντάν από τη σεζόν 2001/02 έσβησε μπροστά στο μυθικό γυριστό στον τελικό του Champions League στο «Χάμπντεν Παρκ» κόντρα στη Λεβερκούζεν.

Ωστόσο, για να ανοίξει ο δρόμος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γάλλος κλήθηκε να δώσει χαριστική βολή και μάλιστα σε Clasico… Ευρώπης.

Στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου», η οποία είχε αποκλείσει μετά από συγκλονιστικά ματς τον Παναθηναϊκό στους «8», ο Ζιζού πήρε το όπλο του και σκόραρε απέναντι στον Ρομπέρτο Μπονάνο, για το 0-2 που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Μπλαουγκράνα στην ρεβάνς. Κι όλα αυτά για τον νυν προπονητή της Βασίλισσας, στην πρώτη του σεζόν στον σύλλογο.

Θυμηθείτε το γκολ του Γάλλου:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα