Κορονοϊός: Για 20 Οκτωβρίου η έναρξη του επόμενου Champions League

Gazzetta team
Κορονοϊός: Για 20 Οκτωβρίου η έναρξη του επόμενου Champions League

bet365

Η UEFA φέρεται να έχει… σημαδέψει ως ημερομηνία για τους ομίλους του 2020-’21 την 20η Οκτωβρίου, με τα προκριματικά να ξεκινούν τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα στην κρίση του κορονοϊού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί με το φινάλε του Champions League. Το επικρατέστερο σενάριο είναι με το που θα ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα, να επισπευτούν τα ματς που έχουν απομείνει και να γίνουν μονά νοκ άουτ στον Αύγουστο. Το θέμα όμως και τι θα ακολουθήσει με το Champions League της επόμενης χρονιάς.

Η UEFA φέρεται να έχει… σημαδέψει κάποιες ημερομηνίες, με επικρατέστερη την 20ή Οκτωβρίου για έναρξη ομίλων στο Champions League και την 22η για το Europa League. Ουσιαστικά λοιπόν πάει για έναν μήνα πίσω σε σχέση με το περσινό ξεκίνημα ομίλων στις 16 Σεπτεμβρίου. Τώρα όσον αφορά τα προκριματικά, ίσως και να ξεκινήσουν στο τέλος Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου. Όλα όμως αυτά παραμένουν σενάρια που θα μεταβάλλονται διαρκώς ανάλογα με το πώς θα εξελίσσεται η πανδημία του Covid-19.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα