Σαν σήμερα: Οταν ο Κριστιάνο πέτυχε το πρώτο χατ τρικ του σε νοκ άουτ (vid)

Gazzetta team
Σαν σήμερα: Οταν ο Κριστιάνο πέτυχε το πρώτο χατ τρικ του σε νοκ άουτ (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κυρίαρχος στα νοκ άουτ παιχνίδια του Champions League όπου, σαν σήμερα (12/4), πέτυχε το πρώτο του χατ – τρικ με θύμα την Βόλφσμπουργκ του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 65 (!) γκολ έχει σημειώσει σε νοκ άουτ αγώνες του Champions League ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (με 128 γκολ συνολικά), χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 2016 για να σημειώσει το πρώτο του χατ – τρικ σε νοκ άουτ αγώνα.

Σαν σήμερα (12/4), λοιπόν, ο «CR7» σημείωσε τρία γκολ εις βάρος της Βόλφσμπουργκ, χάρη στα οποία η Ρεάλ Μαδρίτης ανέτρεψε την ήττα της με 2-0 στην Γερμανία από τους Λύκους του Αντρέ Βιεϊρίνια, επικράτησε με 3-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά, στον δρόμο για την κατάκτηση του ενδέκατου Champions League της συλλογής της. Επρόκειτο να ακολουθήσουν άλλα δύο και, μάλιστα, διαδοχικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα