Ρεάλ - Γιουβέντους 1-3: Ο Κριστιάνο καυγάδισε με τους παίκτες της Γιουβέντους... πριν πάρει μεταγραφή! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ - Γιουβέντους 1-3: Ο Κριστιάνο καυγάδισε με τους παίκτες της Γιουβέντους... πριν πάρει μεταγραφή! (vids)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης, πριν από δυο χρόνια, προκρίθηκε με τεράστιο άγχος και προσπάθεια στον τελικό του Champions League της σεζόν 2017-2018 με ήττα (3-1) από τη Γιουβέντους και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να καυγαδίζει με τον Ματουϊντί και τους μετέπειτα συμπαίκτες του στη «Γηραιά Κυρία»!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι «μερένγκες» μετά το επιβλητικό 3-0 στο Τορίνο, υποδέχθηκαν το ιταλικό κλαμπ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στις 11 του Απρίλη του 2018.

Οι «μπιανκονέρι» έκαναν τεράστιο come-back φτάνοντας το σκορ στο 3-0, είχαν αγγίξει το όνειρο μια τεραστίων διαστάσεων επιτυχίας όμως στις καθυστερήσεις ο Μάικλ Όλιβερ καταλόγισε πέναλτι σε φάση με τους Μπενάτια και Λούκας Βάθκεθ.

Οι Ιταλοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποβλήθηκε μη μπορώντας να κατανοήσει την απόφαση του ρέφερι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα για το 3-1 και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κιέβου.

Με το σφύριγμα της λήξης στους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του, ο CR7 αρπάχθηκε με τον Ματουϊντί και τους... μετέπειτα φίλους του στη Γιουβέντους, αφού μετακόμισε στο Τορίνο λίγους μήνες αργότερα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα