Σαν σήμερα: Το σόου του Ντιμπάλα κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vid)

Gazzetta team
Σαν σήμερα: Το σόου του Ντιμπάλα κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Στις 11 Απριλίου 2017, η κληρωτίδα έβγαλε τη Γιουβέντους αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League. Οι Ιταλοί πήραν εκδίκηση για την ήττα που είχαν υποστεί από τους «μπλαουγκράνα» το 2015.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Εκείνη την ημέρα οι «μπιανκονέρι» είχαν κάνει ένα σπουδαίο βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, επικρατώντας με 3-0 της Μπαρτσελόνα.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη «Γηραιά Κυρία» καθώς χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση και τα δύο προσωπικά του τέρματα συνέβαλλε σε αυτή τη νίκη. Μάλιστα, για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρήκε δύο φορές δίχτυα κόντρα στην ομάδα του Μέσι.

Στο 7' και στο 22' ο Ντιμπάλα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με διαφορά δύο τερμάτων. Η Μπάρτσα όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να μειώσει στο σκορ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κιελίνι στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης και κάπου εκεί τα όνειρα των «μπλαουγκράνα» έσβησαν. Το 3-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ενώ στη ρεβάνς στο Καμπ Νόου, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, με αποτέλεσμα η Γιούβε να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Πιάνιτς (89' Μπαρτζάλι), Κεντίρα, Κουαδράδο (73' Λεμινά), Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (81' Ρινκόν), Ιγκουαΐν

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ματιέ (46' Αντρέ Γκόμες), Μαστσεράνο, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα