Ακόμη κι οι ήττες του Ολυμπιακού με τον Μαρτίνς είναι αλλιώς!

Ακόμη κι οι ήττες του Ολυμπιακού με τον Μαρτίνς είναι αλλιώς!

Ακόμη κι οι ήττες του Ολυμπιακού με τον Μαρτίνς είναι αλλιώς!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος απαντάει μέσα από το blog του στο gazzetta για το σημείο που του έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στη διετία του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Powerfest: Η δημοφιλής σειρά από τουρνουά για τους λάτρεις του πόκερ. |21+

Δύο χρόνια λοιπόν συμπληρώθηκαν από τότε που υπέγραψε ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, από το Πάσχα του 2018. Απρίλης ήταν, είχε ανακοινωθεί η συνεργασία του με το που έφυγε ο Όσκαρ Γκαρθία και ανέλαβε την ομάδα από το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς.

Αν κάποιος με ρωτούσε τι μου έχει κάνει εντύπωση από τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς αυτά τα δύο χρόνια, ίσως να φανεί παράξενο αλλά είναι ένα πράγμα: ότι παίζοντας 27 παιχνίδια στην Ευρώπη, όπου είναι όλα πιο δύσκολα, ακόμη κι οι ήττες του ήταν αλλιώς, ήταν αξιοπρεπείς. Ρε παιδί μου, δεν έφαγε ο Ολυμπιακός καμιά πεντάρα, δεν έχασε ποτέ με τέσσερα η, με τρία γκολ διαφορά. Οι πιο βαριές ήττες του ήταν με δύο γκολ διαφορά!

Μπορεί για κάποιους να μην φαίνεται σημαντικό, αλλά ας σκεφθούμε πότε άλλοτε ο Ολυμπιακός είχε σταθεί έτσι, σε αυτό το κομμάτι, στην Ευρώπη.

Επί Μπάγεβιτς ο Ολυμπιακός είχε 1-5 και 0-3 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, αλλά κι 1-5 από Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία. Και στη δεύτερη θητεία του είχε 0-4 στη Νιούκαστλ.

Με τον Λεμονή είχε 0-4 και 0-3 από τη Γιουνάϊτεντ στο Μάντσεστερ, αλλά και 0-3 από τη Μακάμπι Χάϊφα στην Κύπρο. Και μετά το 0-3 στην Τσέλσι.

Με τον Σόλιντ το 1-4 από τη Λιόν στο Καραϊσκάκη.

Με τον Βαλβέρδε ακόμη ακόμη υπήρχε το 0-3 στην Ανόρθωση.

Με τον Μίτσελ το 1-4 από την Παρί εντός έδρας και τις εκτός έδρας ήττες 0-4 και 0-3 από την Ατλέτικο και τη Λεβάντε. Και το άλλο 0-3, από τη Μάντσεστερ.

Με τον Μάρκο Σίλβα το 0-4 εκτός έδρας από την Μπάγερν και τα 0-3 εντός έδρας από την Μπάγερν και την Άρσεναλ.

Κι άλλες βαριές ήττες, όπως το 1-4 από την Μπεσίκτας στην Πόλη. Κι η πιο βαριά, από τη Γιουβέντους, στο Τορίνο.

Τώρα, με τον Μαρτίνς οι πιο βαριές ήττες ποιες είναι;…

Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1, με το σκορ 0-1 έως το 70’…

Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός 3-1, με το σκορ 1-1 έως το 87’ και με 10 παίκτες από το 57’…

Μπάγερν-Ολυμπιακός 2-0, με το αποτέλεσμα 0-0 έως το 69’…

Τότεναμ-Ολυμπιακός 4-2, με το σκορ 2-2 έως το 73’…

Καμία ήττα με τρία η, τέσσερα, πέντε γκολ διαφορά. Τέσσερις ήττες όλες κι όλες με δύο γκολ διαφορά, κι αυτές εκτός έδρας. Κι αυτές με τον Ολυμπιακό να είναι μέσα στο παιχνίδι έως τα τελευταία λεπτά…

Για σκεφθείτε το. Δεν είναι τόσο απλό, ούτε εύκολο…

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1247192344455192578

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.