Οταν ο Μέσι πριν από 10 χρόνια διέσυρε μόνος του την Αρσεναλ με 4 γκολ (pics & vid)

Κώστας Τόπας
Οταν ο Μέσι πριν από 10 χρόνια διέσυρε μόνος του την Αρσεναλ με 4 γκολ (pics & vid)

bet365

Ηταν 4 Απριλίου 2010, όταν ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε τέσσερα τέρματα και πήρε από το χέρι την Μπαρτσελόνα οδηγώντας την, σε μία άνετη νίκη κόντρα στην Αρσεναλ στα προημιτελικά του Champions League.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την διαστημική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι στο ματς με τους «κανονιέρηδες» το 2010 στα προημιτελικά της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης; Ο «μάγος» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με τέσσερα προσωπικά γκολ έγραψε ιστορία και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» ο οποίος πετυχαίνει τέσσερα τέρματα σε παιχνίδι Champions League.

Ηταν 4 Απριλίου το 2010, όταν η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Αρσεναλ στο Καμπ Νου. Το ματς άρχισε με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν πρώτοι στο σκορ χάρη στο τέρμα του Μπέντερ.

Το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του δεν άρεσε καθόλου στον Λιονέλ Μέσι ο οποίος έστησε γρήγορα την μπάλα στη μεσαία γραμμή κι από εκεί και έπειτα ξεκίνησε το πάρτι.

Με τρία γρήγορα γκολ στο 21', στο 37' και στο 42' ο Μέσι όχι μόνο ανέτρεψε το σκορ αλλά κατάφερε να πετύχει και χατ-τρικ. Κι όλα αυτά πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα που βρίσκονταν στο γήπεδο παραληρούσαν, βλέποντας τον μικρό μάγο της ομάδας τους να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Ενώ όλα όδευαν προς το τέλος του αγώνα, ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Δύο λεπτά πριν το φινάλε, ο Αργεντινός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και με λίγη δόση τύχης, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας το 4-1.

Με αυτή τη νίκη η Μπαρτσελόνα σφράγισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του Champions League. Ωστόσο, τα φώτα ήταν στραμμένα στον Λιονέλ Μέσι γι' αυτή την εκθαμβωτική εμφάνιση που πραγματοποίησε εκείνη τη βραδιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα