Αντσελότι: «Ο Κλοπ μου είπε ότι ήταν έγκλημα να γίνει το Λίβερπουλ-Ατλέτικο»

Gazzetta team
Αντσελότι: «Ο Κλοπ μου είπε ότι ήταν έγκλημα να γίνει το Λίβερπουλ-Ατλέτικο»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε τις σκέψεις του Γιούργκεν Κλοπ πριν από τη ρεβάνς της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Άνφιλντ», ματς που ο Γερμανός θεωρούσε έγκλημα να γίνει εν μέσω κορονοϊού και μάλιστα με κόσμο στις εξέδρες.

Ούτε τρεις εβδομάδες δεν έχουν περάσει από τη ρεβάνς ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League κι όμως φαίνεται σαν αιώνας.

Το σπουδαίο ματς (2-3 οι Ροχιμπλάνκος στην παράταση) ήταν και από το τελευταίο που διεξήχθη επί αγγλικού εδάφους, αφού λίγες μέρες αργότερα η Premier League ανακοίνωσε την αναστολή του πρωταθλήματος.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, όμως, είχε διαισθανθεί τα χειρότερα που έρχονταν και όπως ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε ότι του εκμυστηρεύτηκε ο Γερμανός, αυτό το ματς δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ.

Ο Ιταλός coach της Έβερτον είχε έρθει σε επικοινωνία με τον ομόλογό του στους Reds μετά τον αγώνα και άκουσε τους προβληματισμού του «Κλόπο» για το ότι το ματς διεξήχθη κανονικά και μάλιστα με κόσμο στις εξέδρες:

«Μιλήσαμε λίγες μέρες μετά τον αγώνα. Μου είπε ότι η απόφαση να γίνει το ματς ήταν εγκληματική πράξη και νομίζω πως έχει δίκιο», ήταν συγκεκριμένα η ατάκα του Αντσελότι, ο οποίος μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο εν μέσω της πανδημίας:

«Σήμερα, προτεραιότητα έχει η υγεία, να περιοριστεί ο ιός. Πότε θα αρχίσουμε ξανά, πότε θα τελειώσουμε, οι ημερομηνίες… Πιστέψτε με, δε με νοιάζουν. Αυτή τη στιγμή, αυτό είναι το λιγότερο που σκέφτομαι. Ακούω ότι θα κόψουν μισθούς, θα αναστείλουν τις πληρωμές. Εμένα μου φαίνονται ατυχείς λύσεις. Σύντομα η οικονομία θα αλλάξει, σε όλα τα επίπεδα: Μικρότερα ποσά για τηλεοπτικά δικαιώματα, προπονητές και παίκτες θα λαμβάνουν λιγότερα, τα εισιτήρια θα κοστίζουν επίσης λιγότερα, διότι οι άνθρωποι θα λαμβάνουν χαμηλότερο εισόδημα. Επαναλαμβάνω, αυτό που μετράει τώρα είναι να αντιμετωπίσουμε τον ιό αποτελεσματικά. Μετά, φυσικά να ξαναρχίσουμε τη σεζόν. Αμήν»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα