Τσέφεριν: «Υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η σεζόν για τα ευρωπαϊκά κύπελλα»

Gazzetta team
Τσέφεριν: «Υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η σεζόν για τα ευρωπαϊκά κύπελλα»

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αποκάλυψε ότι υπάρχουν τρία εναλλακτικά σχέδια για την επανέναρξη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, αλλά δεν απέκλεισε ακόμα και το ενδεχόμενο να ματαιωθούν.

Σκληρή, αλλά ρεαλιστική παραδοχή του Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χαθεί η σεζόν για τα ευρωπαϊκά κύπελλα, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει η πανδημία» είπε ο πρόεδρος της UEFA στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», στην οποία αποκάλυψε ότι υπάρχουν τρία εναλλακτικά σχέδια για την επανέναρξη των ευρωπαϊκών κυπέλλων: «Να αρχίσουμε στα μέσα Μαΐου, τον Ιούνιο ή στα τέλη Ιουνίου».

Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, όμως, παραδέχεται ότι «αν δεν καταφέρουμε να εφαρμόσουμε κάποια από τα τρία εναλλακτικά σχέδια, πιθανότατα η σεζόν θα χαθεί. Υπάρχει, πάντως, και η πιθανότητα να τελειώσει η σεζόν στην αρχή της επόμενης, η οποία σε αυτή την περίπτωση θα ξεκινούσε αργότερα».

Ο κύριος Τσέφεριν εξήγησε ακόμα ότι «είμαστε σε επαφή με τις λίγκες και τους συλλόγους, υπάρχει μια ομάδα εργασίας και θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση για όλους. Πρέπει να περιμένουμε, όπως συμβαίνει με οποιονδήποτε άλλο τομέα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα