Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Μάχη των γκολ... μέρος δεύτερο!

Κώστας Ζάλιαρης
Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Μάχη των γκολ... μέρος δεύτερο!

bet365

Ο κόσμος στο Παρίσι θα στερηθεί την παρουσία σε ένα τόσο μεγάλο ματς που... μυρίζει ξανά γκολ, αφού ο επαναληπτικός (22:00 CosmoteSport 2 HD) της Παρί με τη Ντόρτμουντ για τους «16» του Champions League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Αμφίβολος ο Μπαπέ, έτοιμος για... πρόκριση ο Χάαλαντ!

Τσάμπιονς Λιγκ με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Στο κλειστό και κρύο «Παρκ ντε Πρενς» η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα προσπαθήσει να επενδύσει στο εκτός έδρας γκολ που είχε πετύχει στη Βεστφαλία στο πρώτο παιχνίδι και το σύνολο του Φαβρ να δείξει πως μόνο τυχαία δεν ήταν η νίκη και τα «μαγικά» του Έρλινγκ Χάαλαντ δεν σταμάτησαν εκεί.

Η Ντόρτμουντ ταξίδεψε στην πόλη του φωτός μετά το υπέρ της 2-1 από το πρώτο ματς και καλείται να τα βάλει με τη μεγαλύτερη δύναμη του γαλλικού ποδοσφαίρου, έχοντας ήδη δείξει πως... δεν τη φοβάται.

Η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες είναι αβαντάζ για τους Βεστφαλούς δεδομένου πως υπάρχει κομμάτι της εξέδρας που δημιουργεί πάντοτα καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Παρί, η οποία έχει ν' ανησυχεί και για τον Μπαπέ που το βράδυ της Τρίτης έκανε το τεστ για τον κοροναϊό έχοντας ασθενήσει...

Ο Γάλλος επιθετικός κρίνεται αμφίβολος μέχρι και την τελευταία στιγμή λόγω της ίωσης, με τους Ερέρα, Μενιέ και Βεράτι να μην υπολογίζονται από τον Λουσιέν Φαβρ. Ο Ρόις μένει εκτός για τη Ντόρτμουντ που θα χάσει τον Τοργκάν Αζάρ αν αυτός πάρει άλλη μια κάρτα στο αποψινό παιχνίδι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Κουρζαβά, Ντι Μαρία, Μαρκίνιος, Γκιγιέ, Νεϊμάρ, Καβάνι, Μπαπέ

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Ζαγκαντού, Χούμελς, Πίστσεκ, Χακίμι, Τσαν, Βίτσελ, Γκερέιρο, Σάντσο, Χάαλαντ, Μπραντ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα