Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Μεγάλη μάχη στο Ανφιλντ, θέλουν ανατροπή και πρόκριση οι «κόκκινοι»

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Μεγάλη μάχη στο Ανφιλντ, θέλουν ανατροπή και πρόκριση οι «κόκκινοι»

bet365

Λίβερπουλ και Ατλέτικο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Ανφιλντ, για τη ρεβάνς των «16» του Champions League (11/03, 22:00 - Cosmote Sport 1).

Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μ. με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Το σκορ του πρώτου αγώνα καλείται να ανατρέψει η Λίβερπουλ, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Champions League. Μπορεί, ο κοροναϊός να έχει χτυπήσει και το ποδόσφαιρο, ωστόσο το Ανφιλντ θα γεμίσει κανονικά με τους οπαδούς των «κόκκινων».

Οπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιούργκεν Κλοπ: «Οταν η παγκόσμια ανθρωπότητα αντιμετωπίζει τον συγκεκριμένο ιό, το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα».

Στο πρώτο παιχνίδι η Λίβερπουλ δεν πραγματοποίησε και την καλύτερη της εμφάνιση φέτος, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 1-0, από το συγκρότημα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι αρνητικές εμφανίσεις συνεχίστηκαν μέχρι πρόσφατα και στην Premier League. Ωστόσο, στο ματς με την Μπόρνμουθ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, με ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη η Ατλέτικο, ξεχωρίζει για την σφικτή αμυντική λειτουργία της. Στο πρώτο παιχνίδι με την Λίβερπουλ στη Μαδρίτη, κατάφερε να βρει δίχτυα και στη συνέχεια να «κλειστεί» για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη νίκη. Η ομάδα του «Τσόλο» στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, μετράει μόνο δύο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Απόψε (11/03, 22:00) γνωρίζει το δύσκολο έργο που έχει σ' ένα γεμάτο Ανφιλντ, ωστόσο θα κάνει τα πάντα για την πρόκριση. Σοβαρό πλήγμα για τους «κόκκινους» είναι ο βασικός πορτιέρε, Αλισον ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έτσι τη θέση του θα την πάρει ο Αντριάν. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Πιθανές 11αδες:
Λίβερπουλ: Αντριάν, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Τσάμπερλειν, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο
Ατλέτικο: Ομπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Λόντι, Κόκε, Τόμας, Γιορέντε, Σαούλ, Κορέα, Μοράτα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα