Κοροναϊός: Οι οπαδοί της Αταλάντα δώρισαν 40 χιλ. ευρώ σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο

Gazzetta team
Κοροναϊός: Οι οπαδοί της Αταλάντα δώρισαν 40 χιλ. ευρώ σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο

bet365

Αξιέπαινη συλλογική πρωτοβουλία των οπαδών της Αταλάντα, οι οποίοι χάρισαν τα χρήματα που τους επιστράφηκαν από το ματς με τη Βαλένθια σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο, που περιθάλπτει ασθενείς προσβεβλημένους από κοροναϊό.

Η κρίση που έχει προκαλέσει η έξαρση του κοροναϊού στην Ιταλία αφήνει όλο και περισσότερους νεκρούς πίσω της, ταυτόχρονα όμως, αναδεικνύει και την ανθρωπιά των πολιτών στις δύσκολες στιγμές.

Το παράδειγμα προς μίμηση εν προκειμένω αποτελούν οι οπαδοί της Αταλάντα. Τα μέλη του συνδέσμου της «Nord Curva» είδαν τα εισιτήρια που αγόρασαν για το εκτός έδρας ματς κόντρα στη Βαλένθια να ακυρώνονται, καθώς το παιχνίδι αποφασίστηκε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, όμως, αξιοποίησαν τα χρήματα που τους επιστράφηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συγκεκριμένα, οι 1.200 υποστηρικτές δώρισαν από κοινού το ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ στο νοσοκομείο «Giovani XXIII» του Μπέργκαμο, που αντιμετωπίζει καθημερινά χιλιάδες κρούσματα προσβεβλημένων από τον ιό COVID-19 ασθενών.

«Σήμερα το απόγευμα βιώσαμε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ιστορίας μας. Η έκτακτη αυτή ανάγκη βάζει οτιδήποτε άλλο σε δεύτερη μοίρα», ήταν η ανακοίνωση του συνδέσμου μέσω facebook, προτρέποντας και τους υπόλοιπους εγγεγραμμένους φίλους του κλαμπ να πράξουν αντίστοιχα, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν άλλες 20 χιλιάδες ευρώ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα