Κοροναϊός: Καθοριστική σύσκεψη για το Μπαρτσελόνα – Νάπολι

Gazzetta team
Κοροναϊός: Καθοριστική σύσκεψη για το Μπαρτσελόνα – Νάπολι

bet365

Το πρωί της Τρίτης (10/03) θα αποφασιστεί οριστικά αν και η ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι για την φάση των «16» του Champions League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της έξαρσης του κοροναϊού.

Μετά το Βαλένθια – Αταλάντα και το Παρί Σεν Ζερμέν – Μπορούσια Ντόρτμουντ, όλα δείχνουν ότι κεκλεισμένων των θυρών λόγω κοροναϊού θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (18/03) στο «Καμπ Νόου» της Βαρκελώνης.

Το πρωί της Τρίτης (10/03), θα υπάρξει καθοριστική σύσκεψη στην καταλανική πρωτεύουσα, με την συμμετοχή του τομέα υγείας της τοπικής κυβέρνησης και της ιατρικής υπηρεσίας της γενικής γραμματείας αθλητισμού, με παρόντα τον εκτελεστικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Όσκαρ Γράου.

Η συμβουλή των αρμοδίων γιατρών της τοπικής κυβέρνησης είναι το παιχνίδι να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, επειδή Νάπολι προέρχεται από την Ιταλία, την χώρα που περισσότερο έχει πληγεί στην Ευρώπη από τον κορωνοϊό.

«Με βάση τα ιατρικά κριτήρια και τα πρωτόκολλα πρόληψης και λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ιταλία είναι μια χώρα υψηλού κινδύνου για τον κοροναϊό, ο αγώνας θα έπρεπε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών» υποστήριξε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού της Καταλονίας, Ζεράρ Φιγέρας.

Πηγές της Μπαρτσελόνα υποστηρίζουν ότι η θέση του συλλόγου είναι να αποδεχθεί την απόφαση που θα λάβουν οι υγειονομικές Αρχές, παρ' ότι βεβαίως θα προτιμούσε να έχει τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα