Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Με Βινίσιους η Βασίλισσα, χωρίς Αγουέρο – Στέρλινγκ οι Πολίτες

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Με Βινίσιους η Βασίλισσα, χωρίς Αγουέρο – Στέρλινγκ οι Πολίτες

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν προτιμάει τον Βινίσιους Ζούνιορ από τον Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν ξεκινάει στην Μάντσεστερ Σίτι τον ανέτοιμο Ραχίμ Στέρλινγκ, αλλά ούτε και τον Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Βινίσιους Ζούνιορ θα είναι ο (άτυπος) «αντί – Αζάρ» στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League (LIVE από το gazzetta.gr και τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD). Ο Ζινεντίν Ζιντάν προτίμησε τον νεαρό Βραζιλιάνο, αντί για τον Γκάρεθ Μπέιλ, για να συνθέσει την επιθετική τριάδα με Ίσκο και Καρίμ Μπενζεμά, αν και ο πρώτος θα κινείται περισσότερο στην μεσαία γραμμή. Εκεί, ο Ζιζού ξεκινάει τον Φεδερίκο Βαλβέρδε αντί για τον Τόνι Κρόος, με Καζεμίρο και Λούκα Μόντριτς.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά – Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μεντί – Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Μόντριτς – Ίσκο, Μπενζεμά, Βινίσιους.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, από την πλευρά του, δεν ξεκινάει τον ανέτοιμο Ραχίμ Στέρλινγκ, ούτε όμως και τον Σέρχιο Αγουέρο, αφήνοντας ουσιαστικά τον Γκαμπριέλ Ζεσούς ως μοναδικό «καθαρόαιμο» επιθετικό, με Ριγιάντ Μαχρέζ και Μπερνάρντο Σίλβα στις πλευρές.

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον – Γουόκερ, Λαπόρτ, Οταμέντι, Μεντί – Ρόδρι, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε – Μαχρέζ, Ζεσούς, Μπερνάρντο Σίλβα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα