Μαραντόνα: «Η καρδιά μου ανήκει στην Νάπολι, Μέσι ο κορυφαίος σήμερα»

Gazzetta team
Μαραντόνα: «Η καρδιά μου ανήκει στην Νάπολι, Μέσι ο κορυφαίος σήμερα»

bet365

Ξεκάθαρη προτίμηση στο ζευγάρι Νάπολι-Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα λόγω του παρελθόντος του στους Παρτενοπέι, χαρακτηρίζοντας παράλληλα κορυφαίο της εποχής του τον Λιονέλ Μέσι.

Η κόντρα της Νάπολι εναντίον της Μπαρτσελόνα (25/2, 22:00) φέρνει αναμενόμενα στο προσκήνιο τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον συνδετικό κρίκο των δύο κλαμπ, που έφτασε τα όρια του... Θεού στον Ιταλικό Νότο.

Ανήμερα της αναμέτρησης για τους «16» του Champions League, ο Ντιεγκίτο μίλησε στην «Il Mattino» και όπως ήταν λογικό πήρε το μέρος των Παρτενοπέι αναφορικά με την νίκη στο ματς, κάτι που θα γίνει πιο πιθανό αν ο κορυφαίος παίκτης της εποχής του για τον ίδιο, ο Λιονέλ Μέσι, δεν βρεθεί σε καλή μέρα:

«Ελπίζω να μην κάνει τρομερό ματς κόντρα στην Νάπολι. Είναι ένας παίκτης με φοβερό ταλέντο και ένα πολύ καλό παιδί. Πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του και την ζωή του ξέροντας ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης σήμερα. Απόλαυσα να τον βλέπω σε κάθε ματς με την Αργεντινή», ήταν τα λόγια του Αργεντίνου μύθου για τον... διάδοχο του. Όσο για τους λόγους που τον ωθούν να υποστηρίξει Νάπολι στο αποψινό ματς, η εξήγηση του ήταν χαρακτηριστική της σχέσης που έχει σχηματίσει με το κλαμπ:

«Έδωσα τα πάντα στην Νάπολι και η Νάπολι μου έδωσε τα πάντα πίσω, δείχνοντας την επιρροή. Η καρδιά μου είναι φυσικά μαζί της κόντρα στην Μπαρτσελόνα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα