Νάπολι – Μπαρτσελόνα: Τι στιγμές θα ζήσει το «Σαν Πάολο»...

Κώστας Ζάλιαρης
Νάπολι – Μπαρτσελόνα: Τι στιγμές θα ζήσει το «Σαν Πάολο»...

bet365

Εκεί, ο Ντιέγκο Μαραντόνα λατρεύτηκε όσο λίγοι. Εκεί, ο Λιονέλ Μέσι θα πατήσει το πόδι του απόψε (22:00, CosmoteSport2 HD). Οι Ναπολιτάνοι ετοιμάζονται να δουν τη Μπαρτσελόνα και τον κατά πολλούς διάδοχο του «Ντιεγκίτο» στον θρόνο...

Champions League με Super Combo προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Εν μέσω έξαρσης του κοροναϊού στην Ιταλία, οι «μπλαουγκράνα» ταξίδεψαν στη γειτονική μας χώρα για την πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο στους «16» του φετινού Champions League.

Η Νάπολι, μετά τον Μαραντόνα με τον οποίο βίωσε τεράστιες στιγμές, προετοιμάστηκε και για τον... Μεσσι-α, η παρουσία του οποίου στην ιταλική πόλη και στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε ο Ντιέγκο, είναι ιδιαίτερα σημαδιακή και ιστορική.

Η Μπαρτσελόνα ξέρει ότι είναι το απόλυτο φαβορί σε αυτή τη «μάχη» με τους «παρτενοπέι», οι οποίοι είναι μια του ύψους και μια του... απόλυτου βάθους τη φετινή σεζόν και δείχνουν πως έχουν αφήσει πολύ πίσω τους τις πρόσφατες αγωνιστικές περιόδους όπου κατάφερναν μέχρι κάποιο σημείο να διεκδικούν την κορυφή της Serie A.

Καλό σερί τριών νικώνσε Κύπελλο και πρωτάθλημα έχει η Νάπολι πριν από το αποψινό ματς με τους Καταλανούς, οι οποίοι όμως πήραν τεράστια φόρα τόσο από το δικό τους 5-0 επί της Εϊμπάρ, όσο και από την ήττα της Ρεάλ (1-0 από τη Λεβάντε) που κάνει την ομάδα του Κίκε Σετιέν να πάει στο clasico της 1ης Μαρτίου ούσα στην κορυφή της LaLiga.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Μίλικ, Λοζάνο, Χισάι και Γιορέντε είναι αμφίβολοι για τους γηπεδούχους, εκτός για τη Μπαρτσελόνα οι Σουάρες, Ντεμπελέ, Άλμπα και Ρομπέρτο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Μακίμοβιτς, Μάριο Ρούι, Φαμπιάν Ρουίθ, Ντέμε, Ζιελίνσκι, Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Πικέ, Λένγκλέ, Τζούνιορ, Αρτούρ, Μπουσκέτς, Ντε Γιόνγκ, Μέσι, Γκριεζμάν, Φατί

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα