Σιμεόνε: «Νικήσαμε τη Λίβερπουλ... από το δρόμο, όταν είδαμε τον κόσμο»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σιμεόνε: «Νικήσαμε τη Λίβερπουλ... από το δρόμο, όταν είδαμε τον κόσμο»! (vid)

bet365

Τονίζοντας πως ποτέ ξανά δεν είχε αντικρίσει τόσο μεγάλη στήριξη από τον κόσμο της Ατλέτικο Μαδρίτης όσα χρόνια βρίσκεται εκείνος στον πάγκο της ομάδας, ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε πως η νίκη επί της Λίβερπουλ στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο Champions League ήρθε... πριν καν φτάσει η αποστολή στο γήπεδο!

Οι «ροχιμπλάνκος» πετυχαίνοντας γκολ από νωρίς και εκτελώντας άριστα το αμυντικό πλάνο που είχε ετοιμάσει ο «Τσόλο», κατάφεραν να πάρουν το μικρό προβάδισμα πρόκρισης με το 1-0 επί των «κόκκινων» στην πρώτη αναμέτρησής τους για τους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σχεδόν σε ολόκληρο το ματς ο Σιμεόνε ξεσήκωνε τον κόσμο στο Wanda Metropolitano και ζητούσε παλμό και ένθερμη υποστήριξη, πράγμα που απέφερε καρπούς. Παρ' όλα αυτά, αυτό που ήθελε να τονίσει και για την υποδοχή που είχαν επιφυλάξει οι οπαδοί της Ατλέτικο στην αποστολή της ομάδας στο δρόμο από τον οποίο θα περνούσε το πούλμαν προς το γήπεδο, ήταν ότι:

«Νικήσαμε από τη στιγμή που πήραμε τη στροφή και φτάσαμε στο δρόμο που είχε συγκεντρωθεί κόσμος... Στα 8 χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα ποτέ ξανά δεν είχα αντικρίσει τέτοια υποδοχή και τέτοια ατμόσφαιρα από τους οπαδούς μας...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα