Κλοπ: «Και το 0-0 θα ήταν ΟΚ για την Ατλέτικο, καλώς ορίσατε στο Άνφιλντ»

Gazzetta team
Κλοπ: «Και το 0-0 θα ήταν ΟΚ για την Ατλέτικο, καλώς ορίσατε στο Άνφιλντ»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ πέταξε μίνι-καρφιά για το στυλ παιχνιδιού της Ατλέτικο και την υπερβολική ικανοποίηση των παικτών, υπενθυμίζοντάς τους ότι υπάρχει και η ρεβάνς στο «Άνφιλντ».

Champions League με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Η Λίβερπουλ οδεύει με μειονέκτημα όσο αφορά την πρόκριση στη ρεβάνς του «Άνφιλντ», η Ατλέτικο βούλωσε στόματα μετά την δική της επικράτηση, αλλά όχι και του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός εμφανίστηκε εκνευρισμένος μετά την ήττα των Reds, σχολίασε την υπερβολική ικανοποίηση των γηπεδούχων και έκρουσε το καμπανάκι προειδοποίησης, καλωσορίζοντας τους από τώρα στην ρεβάνς του Λίβερπουλ.

«Δεν ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε να συμβεί. Εκείνοι ήθελαν μόνο το αποτέλεσμα. Και το 0-0 θα ήταν ΟΚ για αυτούς. Καλώς ορίσατε στο Άνφιλντ. Δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Στα πρώτα 30 λεπτά τρεις από τους παίκτες τους έπεσαν στο χορτάρι και δεν ξέρω για ποιον λόγο. Είμαι καλά, δεν κατηγορώ κανέναν και όσο αφορά την κίτρινη κάρτα, ήταν υπερβολική», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός, ενώ ο Άντι Ρόμπερτσον ξεστόμισε και την δική του ατάκα:

«Πανηγύρισαν σαν να πήραν την πρόκριση. Έρχονται στο ‘’Άνφιλντ’’, όμως, τώρα και οι οπαδοί μας θα είναι εκεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα