Επανέναρξη Champions League με… special καταστάσεις!

Gazzetta team
Επανέναρξη Champions League με… special καταστάσεις!

bet365

Η αντίστροφη μέτρηση για ακόμα ένα ταξίδι στ’ αστέρια έχει αρχίσει…

Το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, επιστρέφει και απόψε θα ακουστεί το σφύριγμα της έναρξης της φάσης των «16». Συναρπαστικά παιχνίδια στο αποψινό πρόγραμμα, με τα Ατλέτικο – Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ – Παρί να υπόσχονται θέαμα εφάμιλλο της θέας και του ακούσματος των ομάδων.

Θα κάνει ένα ακόμα βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου της η Λίβερπουλ; Μπορεί να αντιδράσει το παθιασμένο σύνολο του Σιμεόνε και να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό από ότι στη La Liga; Ο Χάαλαντ θα έχει μαζί του απόψε το όπλο του κόντρα στους Παριζιάνους; Θα… σκοτώσει την πρώην ομάδα του ο Τόμας Τούχελ;

Στα παραπάνω και ακόμα περισσότερα δίνει… σάρκα και οστά μια στοιχηματική πλατφόρμα. Στην κατηγορία Novi Specials μπορεί να βρει κανείς δυνατά Combo Bets με νίκη ομάδας & σκόρερ, πολλαπλούς σκόρερ στο ματς, αποβολές, αλλά και καταλογισμό πέναλτι.

Παράλληλα, σε ρυθμούς Champions League κινείται και η δημοφιλής κατηγορία «Ενισχυμένες Αποδόσεις», στην οποία καθημερινά προσφέρονται αγορές σε ενισχυμένη απόδοση. Επιλογές για το ημίχρονο/τελικό, αλλά και Combo διπλής ευκαιρίας με Over/Under 2,5 γκολ έχουν σήμερα την… τιμητική τους.

Τέλος, για τους λάτρεις των αριθμών και της στατιστικής, στην κατηγορία «Τσάμπιονς Λιγκ» προσφέρονται κορυφαία ειδικά στοιχήματα για το Σύνολο Γκολ, Κόρνερ και Καρτών της φάσης των «16».

Το Champions League αρχίζει ξανά και τώρα έχουμε παιχνίδι κάθε εβδομάδα με special επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις!

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα