Champions League: Πού θα καταλήξουν τα 8 εισιτήρια;

Gazzetta team
Champions League: Πού θα καταλήξουν τα 8 εισιτήρια;

bet365

Ο χρόνος της αναμονής πέρασε, το party του Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει ξανά και πέντε συντάκτες του Gazzetta.gr βγάζουν... χαρτί και μολύβι, αναλύουν τα ζευγάρια και προβλέπουν!

Ατλέτικο Μ. - Λίβερπουλ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Οκτώ ζευγάρια. 16 μεγάλες ομάδες. Δεκάδες σπουδαία αστέρια. Άφθονο ταλέντο. Χρυσόσκονη και ένας χορός πολλών, πολλών εκατομυρίων ευρώ! Κάποιοι δεν θα συνεχίσουν. Για κάποιες ομάδες το ταξίδι προς το όνειρο θα θα σταματήσει εδώ, για άλλες θα μείνει απλά... όνειρο. Τα ζευγάρια ανοιχτά για προγνωστικά. Τα περισσότερα τουλάχιστον. Κι όμως οι συντάκτες του gazzetta τολμούν και... προβλέπουν!

bwin - Τα Challenges* σας στέλνουν στον τελικό του Champions League. |21+ *Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΘΑΝΟ
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ
Η Ατλέτικο του Ντιέγο Σιμεόνε δεν πατάει καλά φέτος, αλλά της αρέσει ο ρόλος του αουτσάιντερ και δεν έχει κανένα πρόβλημα να περιμένει καλά κλεισμένη στην άμυνά της. Η Λίβερπουλ έχει απόσταση ασφαλείας στην Premier League και μπορεί να ρίξει το βάρος στην υπεράσπιση του ευρωπαϊκού στέμματος. Πρόκριση της Λίβερπουλ, με… ζόρι!
Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν
Δύο φουλ επιθετικές ομάδες, συναρπαστική η μονομαχία των δύο νεαρών σούπερ σκόρερ, Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ. Ο Τόμας Τούχελ αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του και δείχνει να έχει ένα πλεονέκτημα, σε σχέση με τον Λισιέν Φαβρ, στην πάντα καθοριστική σκακιέρα των δύο προπονητών. «Κλειδί» ο Νεϊμάρ, για την πρόκριση της Παρί.

Αταλάντα – Βαλένθια
Η καλύτερη επίθεση της Serie A απειλεί, με την άγνοια κινδύνου και το ωραίο ποδόσφαιρό της, μια Βαλένθια με πολλά σκαμπανεβάσματα και αρκετές αμφιβολίες στο παιχνίδι της. Χωρίς άγχος η Αταλάντα, η οποία έκανε ήδη την υπέρβαση με την πρόκριση στους «16», στην παρθενική της παρουσία στο Champions League, μπορεί να πάει ακόμη παραπέρα.
Τότεναμ – Λειψία
Εξπέρ στις διοργανώσεις με νοκ άουτ παιχνίδια ο Ζοσέ Μουρίνιο, αντιμετωπίζει τον φιλόδοξο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ή «μικρό Μουρίνιο», όπως τον αποκαλούσαν όταν ξεκινούσε στο φυτώριο της Χόφενχαϊμ. Τεράστια η απώλεια του Χάρι Κέιν για την Τότεναμ, «κλειδί» για την Λειψία η φόρμα (και τα γκολ) του Τίμο Βέρνερ. Πρόκριση – έκπληξη (;) της Λειψίας.
Νάπολι – Μπαρτσελόνα
Ο Κώστας Μανωλάς συναντά και πάλι την Μπαρτσελόνα, δύο χρόνια μετά το ιστορικό του γκολ με την Ρόμα που απέκλεισε τους Μπλαουγκράνα. Προβληματική η Νάπολι και με τον Τζενάρο Γκατούζο, «γυμνή» στην επίθεση η Μπάρτσα χωρίς τον Λουίς Σουάρες (και λιγότερο χωρίς Ουσμάν Ντεμπελέ). Έχει, όμως, τον Λιονέλ Μέσι, οπότε…
Τσέλσι – Μπάγερν
Τα μωρά του Φρανκ Λάμπαρντ παίζουν με άγνοια κινδύνου και χωρίς τίποτα να χάσουν. Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να προχωρήσει όσο πιο μακριά μπορεί, διαθέτει την τεχνογνωσία και τις προσωπικότητες για να επιβληθεί. Αν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίσει στο Champions League εκεί που σταμάτησε, η Τσέλσι δεν έχει καμία τύχη…
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι
Ο «πάρτα όλα» Ζινεντίν Ζιντάν επιστρέφει στην διοργάνωση όπου σάρωσε στην πρώτη του θητεία στην Ρεάλ. Ερωτηματικό ο Εντέν Αζάρ μετά τον τραυματισμό του. Στην σκιά της ιστορικής τιμωρίας από την UEFA, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει επιτέλους να κάνει την υπέρβαση στο Champions League. Προπονητή και παίκτες διαθέτει, αποτελεσματικότητα όμως;
Λιόν – Γιουβέντους
Γκρίνια στην Γιουβέντους με τον Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά η Γηραιά Κυρία διψάει για την διάκριση στην Ευρώπη και, βεβαίως, διαθέτει τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, τον «καυτό» το 2020 Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Λιόν έχει ποιότητα, θα παίξει χωρίς άγχος, αλλά δύσκολα θα κοιτάξει στα μάτια μέχρι τέλους την Γιούβε.
ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ
Στο μοναδικό ζευγάρι που δεν μπορώ να είμαι αμερόληπτος. Με το πρωτάθλημα (ναι το έγραψα για πρώτη φορά) να έχει τελειώσει, η Λιβερπουλάρα πάει για το δεύτερο συνεχόμενο Champions League. Οπότε μόνο πρόκριση βλέπω, τίποτα άλλο.
Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν
Μεγάλα ματς θα είναι και τα δύο και λογικά θα μπουν πολλά γκολ. Κάποια στιγμή αυτή η Παρί πρέπει να περάσει σε νοκ άουτ ματς και νομίζω πως ήρθε η ώρα. Αλλά σίγουρα θα δούμε ωραία παιχνίδια.
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι
Αν δεν υπήρχε η τιμωρία που της επιβλήθηκε θα λέγαμε πως ίσως να είναι ελάχιστα πιο μπροστά, ειδικά από την στιγμή που το πρωτάθλημα δεν το προλαβαίνει ούτε με θαύμα. Τώρα μένει να δούμε την αντίδραση που θα έχουν οι παίκτες του Γουαρδιόλα, με την Ρεάλ να έχει πλέον προβάδισμα πρόκρισης.
Λιόν – Γιουβέντους
Στόχος της Γιουβέντους είναι να φτάσει ως το τέλος και αν όντως μπορεί θα φανεί και κόντρα στην Λιόν. Οι Ιταλοί είναι το απόλυτο φαβορί και δεν βλέπω πως μπορούν να αποκλειστούν από τους επικίνδυνους Γάλλους.
Νάπολι – Μπαρτσελόνα
Και εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι η Μπαρτσελόνα. Η Νάπολι σε τέτοια ματς παρουσιάζεται εντελώς ασόβαρη και δύσκολα θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί σε βάρος των Καταλανών.
Τσέλσι – Μπάγερν
Άλλο ένα μεγάλο δίδυμο που είναι δύσκολο για προβλέψεις. Αρχικά η Μπάγερν φαίνεται να είναι το φαβορί, αλλά η Τσέλσι δεν είναι ομάδα να την υποτιμάς, παρότι δεν έχει το ρόστερ προηγούμενων ετών. Πιο κοντά φαίνεται να είναι στην επόμενη φάση η Γερμανική ομάδα, αλλά θα έχουν ενδιαφέρον τα ματς αυτά.
Αταλάντα – Βαλένθια
Εντελώς αμφίρροπο είναι το συγκεκριμένο ζευγάρι. Στα πρωταθλήματά τους η Αταλάντα δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα από την Βαλένθια, αλλά οι Ισπανοί έχουν την εμπειρία της Ευρώπης που δεν έχουν οι Ιταλοί. Γι' αυτό και θα τους έδινα ένα 55-45 για να προκριθούν.
Τότεναμ – Λειψία
Η 5η της Premier League αντιμετωπίζει την για πολλές αγωνιστικές πρωτοπόρο και πλέον 2η της Bundesliga. Η Τότεναμ και λόγω εμπειρίας δείχνει να είναι ένα βήμα πιο μπροστά, από την στιγμή που και η Λειψία δεν τρομάζει όπως στο ξεκίνημα. Ένα 60-40 για τους Άγγλους είναι καλό ποσοστό.
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΛΙΑΡΗΣ
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ
Η Ατλέτκο... περίπου δεν βλέπεται. Η Λίβερπουλ έχει σχεδόν ξεμπερδέψει στην Premier League και περιμένοντας και αφαίρεση βαθμών της Σίτι μετά την τιμωρία στην Ευρώπη, έχει ξεκάθαρο τίτλο φαβορί στην κόντρα με τους «ροχιμπλάνκος». Περασμένα μεγαλεία θυμάται πλέον η ομάδα του Σιμεόνε, απέναντι στους «κόκκινους» που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έδιναν τόση βαρύτητα στην Ευρώπη μετά την περσινή επιτυχία, αλλά είναι... άνετοι κι ωραίοι.

Ατλέτικο Μ. - Λίβερπουλ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν
Το κακό για τη Ντόρτμουντ είναι ότι από τη στιγμή που δεν μπορεί να κρατήσει εύκολα ανέπαφη την εστία της, θα τιμωρηθεί για κάθε λάθος που ενδεχομένως να κάνει απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Από τις πιο «καυτές» επιθέσεις αυτές των δύο ομάδων, σίγουρα θα χορτάσει ο κόσμος γκολ, ίσως οι Παριζιάνοι να έχουν ένα μικρό αβαντάζ λόγω... κάψας για το ευρωπαϊκό, αφού κάθε φορά μένουν στα λόγια.
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι
Από τη μια η... τελευταία ευκαιρία του Πεπ Γκουαρδιόλα να πάρει το Champions League που του έχει μείνει απωθημένο στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού δεν θα έχει πλέον την ευκαιρία τα επόμενα δυο χρόνια. Από την άλλη, μια «βασίλισσα» που σίγουρα δεν έχει το λαμπερό στέμμα που είχε συνηθίσει στην πρώτη θητεία του Ζιντάν. Το θέμα θα είναι αν θα πατήσει η Ρεάλ στην κακή ψυχολογία των «πολιτών» ή αν η αγγλική ομάδα θα δείξει πείσμα που όμοιό του... δεν έχει ξαναδείξει για να κάνει την υπέρβαση. Προς Ρεάλ η μπίλια...
Λιόν – Γιουβέντους
Κριστιάνο. Αυτό. Απλό, λιτό, ξεκάθαρο. Η Γιουβέντους με τον Κριστιάνο θέλει Champions League. Εκείνος θέλει ένα ακόμα στη συλλογή του με ακόμα μια διαφορετική ομάδα. Και η κληρωτίδα χαμογέλασε στους «μπιανκονέρι» για να συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι τα προημιτελικά. Η Λυών είναι ομάδα... 10άδας τη φετινή σεζόν στην Ligue1, πέρασε με μόλις δυο νίκες από τη φάση των ομίλων την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και απλά θέλει να εμφανιστεί τουλάχιστον αξιοπρεπής κόντρα στη Γιουβέντους.
Νάπολι – Μπαρτσελόνα
Ωραίο ζευγάρι, Μπαρτσελόνα που δεν τρομάζει, αλλά η Νάπολι είναι αρκετά μακριά από τα καλά της. Και τελείως ανισόρροπη με τα αποτελέσματα που παρουσιάζει στην Ιταλία ούσα ικανή για τα πάντα και για τίποτα. Οι «μπλαουγκράνα» καλώς ή κακώς θα στηριχθούν πάνω στον Λιονέλ Μέσι κι εκείνος... δεν θα έχει σε ποιον να πρωτοστραφεί για να ζητήσει λίγη δύναμη και λίγο κουράγιο, αφού και ο Σουάρες είναι τραυματίας και ο Ντεμπελέ βγήκε νοκ-άουτ για έξι μήνες. Πολύ δύσκολη η έκπληξη της Νάπολι, έχει προβάδισμα η ομάδα του Σετιέν...
Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου
Οι «μπλε» με το θράσσος και τις αναμνήσεις από την τεράστια νίκη στον τελικό του 2012, στην Allianz Arena, όπου ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ισοφάρισε στο φινάλε και ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο γκολ για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Το νεανικό σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ, αυτή τη στιγμή, ίσως να μην έχει όσα χρειάζονται για να ξεπεράσει ένα εμπόδιο όπως είναι αυτό των Βαυαρών. Πιο έμπειροι, πιο συνηθισμένοι σε τέτοιο επίπεδο, πιο αποτελεσματικοί και με παίκτες που σε αντίθεση με αυτούς που έχει ο «Φράνκι», κάνουν τη διαφορά με μια κίνηση, η Μπάγερν είναι το απόλυτο φαβορί.
Αταλάντα – Βαλένθια
Άξια ομάδα για χειροκρότημα και για ιδιαίτερη προσοχή είναι αυτή που έχει δημιουργήσει ο Γκασπερίνι και η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρωμα με τη Βαλένθια της επιτρέπει να ελπίζει και να έχει πιθανότητες πρόκρισης και συνέχισης της φετινής... παραμυθένιας πορείας στο Champions League. Η Βαλένθια παράλληλα παλεύει να εξασφαλίσει μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την επόμενη σεζόν. Η Αταλάντα δεν έχει εμπειρία, αλλά έχει αντίδραση και τσαγανό όπως έδειξε με το come-back που έκανε στον δεύτερο γύρο της φάσης των γκρουπ. Γιατί όχι σε αυτό το ζευγάρι μια στήριξη στην «Σταχτοπούτα»;
Τότεναμ – Λειψία
Εντυπωσίασε η Λειψία στους ομίλους με μόλις μια ήττα και τρεις νίκες, κάνει εντυπωσιακή κούρσα στην Bundesliga διεκδικώντας την κορυφή μαζί με τις Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά σε ένα... σταυροδρόμι. Θα πρέπει να σκεφτεί καλά αν θα χωρέσει και τα δυο καρπούζια σε μια μασχάλη, την ώρα που η Τότεναμ δεν έχει Κέιν, αντιμετωπίζει κατά διαστήματα προβλήματα που την υποχρεώνουν σε πισωγυρίσματα, αλλά με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο ίσως προλάβει να μάθει πως... ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Λόγω προπονητή και ατομικής ποιότητας παικτών, η ζυγαριά δείχνει να γέρνει προς τα «σπιρούνια»...
ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ
Αν και δεν θα έχει εύκολο έργο, η Λίβερπουλ πιστεύω θα πάρει την πρόκριση απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Άγγλοι βρίσκονται σε μια τρομερή σεζόν, έχουν ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα της Premier League και στοχεύουν να φτάσουν μακριά και στο Champions League. Δεδομένα θεωρώ πως η Ατλέτικο θα της βάλει δύσκολα, αλλά η ομάδα του Κλοπ στο τέλος των δύο 90λεπτων θα έχει βρει τον τρόπο και θα πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.
Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν
Ίσως το πιο αμφίρροπο ματς των «16» είναι αυτό ανάμεσα στη Ντόρμουντ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Αν ο Χάαλαντ είχε δικαίωμα συμμετοχής θα έδινα ξεκάθαρο προβάδισμα στους Γερμανούς, τώρα θεωρώ πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα στους Γάλλους, επειδή πολύ απλά έχουν την ρεβάνς στην έδρα τους.
Αταλάντα – Βαλένθια
Επίσης εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι. Επειδή όμως η Αταλάντα δείχνει ένα πιο καλό πρόσωπο φέτος και στην Ιταλία, αλλά και γιατί έχω μια μεγαλύτερη συμπάθια στις ιταλικές ομάδες (με εξαίρεση την Ίντερ και την Νάπολι), θα πω πως η ομάδα του Μπέργκαμο θα είναι αυτή που στο τέλος θα πανηγυρίσει την πρόκριση απέναντι στους Ισπανούς.
Τότεναμ – Λειψία
Εδώ θα μιλήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Ο Πορτογάλος έχει... ομορφύνει την Τότεναμ από την ημέρα που ανέλαβε και θα κληθεί να αποκλείσει την Λειψία. Οι Γερμανοί παίζουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, είναι... φωτιά στην επίθεση, όμως ο Μουρίνιο ξέρει τον τρόπο και πιστεύω θα καθαρίσει την Λειψία στα δύο παιχνίδια.
Τσέλσι – Μπάγερν
Η Μπάγερν προκρίθηκε, όπως και η Τότεναμ, από τον όμιλο του Ολυμπιακού κι έπεσε στη Τσέλσι. Θεωρώ πως οι Γερμανοί έχουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο σε αυτή τη μονομαχία. Είναι καλύτερη ομάδα, έχουν καλύτερες μονάδες, είναι πιο δεμένοι από τους Λονδρέζους και ο Λεβαντόφσκι θα κάνει την δουλειά του.
Νάπολι – Μπαρτσελόνα
Μανωλάς vs Μέσι και πάλι! Την τελευταία φορά ο Έλληνας αμυντικός είχε... πληγώσει τον Αργεντινό. Ήρθε η ώρα ο Μέσι να πάρει την δική του εκδίκηση. Μπορεί τόσο η Νάπολι, όσο και η Μπαρτσελόνα να έχουν μια προβληματική σε γενικές γραμμές χρονιά, ωστόσο οι Καταλανοί πιστεύω δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην ομάδα του Γκατούσο.
Λιόν – Γιουβέντους
Ίσως το πιο ξεκάθαρο ζευγάρι. Η Γιουβέντους είναι το μεγάλο φαβορί και θα περάσει στα προημιτελικά! Οι Τορινέζοι, έχουν για ακόμα μια χρονιά ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και ο Κριστιάνο δεν νομίζω να χαριστεί στους Γάλλους! Οι Ιταλοί, πιστεύω πως θα καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση από το παιχνίδι της Γαλλίας κιόλας και στο Τορίνο απλά θα έχουμε ένα διαδικαστικό βράδυ...
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι
Δυο ομάδες περίπου στην ίδια φάση. Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, άρχισαν την σεζόν με στόχο να κατακτήσουν τα πάντα. Οι Μαδριλένοι αντιμετώπισαν δυσκολίες στο πρώτο μισό της σεζόν κι έχουν αρχίσει τελευταία να βρίσκουν τον παλιό καλό τους εαυτό, ενώ οι Άγγλοι συνεχίζουν να μην βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Σε τέτοια παιχνίδια συνήθως παίζει σημαντικό ρόλο και η φανέλα και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι κατά πολύ πιο βαριά και πιστεύω θα στείλει τους Μαδριλένους στα προημιτελικά...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ
Η Ατλέτικο στην μετά Γοδίν και Γκριεζμάν εποχή έχει μπει σε ένα μεταβατικό στάδιο από το οποίο δεν φαίνεται ικανή να βγει τη φετινή σεζόν. Από την άλλη πλευρά η Λίβερπουλ ζει εδώ και μήνες το όνειρο της κατάκτησης της Premier League μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες και έχει όλο το χρόνο, τη διάθεση και τις ικανότητες για το ριπίτ στο Champions League. Όχι, οι Μαδριλένοι δεν μπορούν να της σταθούν εμπόδιο.

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν
Τα τελευταία χρόνια η Παρί μας έχει δείξει με δεκάδες τρόπους το πόσο «ελαφριά» είναι η φανέλα της και δεν βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο λόγο για να μην το επαναλάβει και κόντρα στην Ντόρτμουντ. Πρόκειται για ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της φάσης, αλλά στηρίζω τους Γερμανούς που είναι μαθημένοι να βάζουν πολλά και να τρώνε άλλα τόσα μόνο και μόνο για την έδρα τους.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι
Μπορεί ο Γκουαρντιόλα να είναι από τους μεγαλύτερους προπονητές των τελευταίων 20 χρόνων, ωστόσο μετά την θητεία του στην Μπαρτσελόνα η υπόθεση Champions League για τις ομάδες του πάντοτε κάπου στραβώνει. Και η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν μοιάζει η ιδανική ομάδα για να αφήσει έξω τη Σίτι από τη φάση των «16». Μια Σίτι, η οποία με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις και την τιμωρία από την UEFA δεν ξέρουμε πότε θα κουνήσει ξανά σεντόνι.

Λιόν – Γιουβέντους
Εδώ τα πράγματα δείχνουν αρκετά απλά. Η Γιουβέντους είναι το τεράστιο φαβορί της αναμέτρησης κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει ξεκάθαρο από το πρώτο κιόλας ματς.

Νάπολι – Μπαρτσελόνα
Με την Μπαρτσελόνα να μην αποτελεί πλέον το φόβητρο του παρελθόντος, αυτή η κλήρωση θα ήταν μια καλή ευκαιρία για πρόκριση για την περσινή η την προπέρσινη Νάπολη. Ωστόσο με τους Ιταλούς να διανύουν την χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών, δεν βλέπω τον τρόπο να μείνουν εκτός από τόσο νωρίς οι μπλαουγκράνα.

Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου
Ήρθε η ώρα τα «μωρά» του Λάμπαρντ να γίνουν άντρες; Μάλλον όχι. Με μια πιο βατή κλήρωση λογικά θα είχαν τύχη στη συνέχεια της διοργάνωσης. Με την μπαρουτοκαπνισμένη όμως Μπάγερν, ακόμα κι αν δεν βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, δύσκολα τα πράγματα για τους Άγγλους.

Αταλάντα – Βαλένθια
Η κλήρωση είναι ό,τι πρέπει για να συνεχίσει να ζει το όνειρο η Αταλάντα. Στηρίζω τη «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης η οποία κόντρα στους Ισπανούς, που δεν τρομάζουν, μπορεί να γράψει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία της.

Τότεναμ – Λειψία
Σαν να βλέπω από τώρα δυο τρία πούλμαν παρκαρισμένα μπροστά από το τέρμα της Τότεναμ. Με τον Μουρίνιο στο τιμόνι τόσο της ομάδας όσο και των πούλμαν, οι Λονδρέζοι έχουν το απόλυτο know how για να πάρουν την πρόκριση με μισό μηδέν. Όχι, η καταιγιστική επίθεση των Γερμανών δεν θα έχει ιδιαίτερη τύχη σε αυτούς τους δύο αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα