Γκουαρδιόλα: «Εάν δεν πάρουμε το Champions League, θα μπορούσα και να απολυθώ»!

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Εάν δεν πάρουμε το Champions League, θα μπορούσα και να απολυθώ»!

bet365

Στο ρητορικό ερώτημα του τι θα συμβεί εάν αποκλειστεί από τη Ρεάλ ή δεν κατακτήσει το μεγάλο τρόπαιο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε ότι ίσως και να έχανε τη δουλειά του.

«Θέλω να κατακτήσω το Champions League. Είναι κάτι που ονειρεύομαι και προετοιμάζομαι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν δεν τους νικήσουμε και έρθει ο πρόεδρος ή ο τεχνικός διευθυντής και μου πει “Δεν είναι αρκετό αυτό που κάνουμε. Εμείς θέλουμε το Champions League, θα σε απολύσουμε”, τότε θα τους πω ότι ήταν ευχαρίστησή μου. Εχει συμβεί τόσες φορές και θα μπορούσε να συμβεί και τώρα».

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε υποθετικά σε μία υποθετική ερώτηση, αλλά όλο αυτό είχε μία αρνητική χροιά για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι και ειδικά με το πώς έχει εξελιχτεί η σεζόν και στην Premier League. Πόσο μάλλον εάν ακολουθήσει αποκλεισμός στους “16” από τη Ρεάλ. Πάντως όσον αφορά γενικότερα τη Σίτι και το Champions League, έδωσε μία ξεχωριστή διάσταση στο τι είναι επιτυχία για εκείνη στον θεσμό: «Εάν θεωρήσουμε ότι θα είναι καταστροφή, το να μην πάρουμε το τρόπαιο, τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα προηγούμενα 100 χρόνια στην ιστορία του club ήταν αποτυχημένα»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα