Έρχονται ριζικές αλλαγές στο Champions League!

Gazzetta team
Έρχονται ριζικές αλλαγές στο Champions League!

bet365

Αυξάνονται οι αγώνες για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά.

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα αυξηθούν κατά 4 οι αγώνες που θα δίνουν οι ομάδες οι οποίες θα αγωνίζονται στο Champions League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Times, τα ανώτατα στελέχη της διοργάνωσης έχουν έρθει στη εν λόγω συμφωνία με τους συλλόγους ώστε από την σεζόν 2024-25, προκείμενου, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά, να «αναδιαμορφωθεί το τουρνουά».

Μπορεί ακόμη να μην έχει επιβεβαιώθει ο τρόπος με τον οποίο θα διεξαχθούν οι αγώνες, ωστόσο εκτιμάται πως, κατά πάσα πιθανότητα, θα προκύψει ένας ακόμη γύρος πριν την φάση των νοκ-αουτ στους 16. Βέβαια δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο στη φάση των 8 να δημιουργηθούν δύο όμιλοι από 4 ομάδες αμφότεροι, οι οποίες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την πρόκριση στα ημιτελικά. Αυτοί οι 4, μάλιστα, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση του επόμενου έτους ανεξάρτητα τη θέση που θα καταλάβουν στο εθνικό τους πρωτάθλημα.

Μια τέτοια, ωστόσο, απόφαση πρόκειται να προξενήσει προβλήματα στις εθνικές διοργανώσεις, οι οποίες θα πρέπει να κάνουν πίσω για να χωρέσουν οι αναμετρήσεις στο ετήσιο καλεντάρι.

Όπως καταλήγουν οι Times, μια λύση για τις αγγλικές ομάδες είναι να σταματήσουν να αγωνίζονται στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η απόφαση, βέβαια, φαίνεται πως βρίσκει σύμφωνες τους συλλόγους της Premier League, καθώς έτσι θα αυξηθούν τα ετήσια έσοδά τους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα