Έρικσεν - Τότεναμ: «Φλερτ» με Ίντερ, ένα χρόνο αφότου την... σκότωσε (vid)

Gazzetta team
Έρικσεν - Τότεναμ: «Φλερτ» με Ίντερ, ένα χρόνο αφότου την... σκότωσε (vid)

bet365

Ο Κρίστιαν Έρικσεν βρίσκεται πολύ κοντά από το να συνεχίσει στην Ίντερ, όμως, την σεζόν 2018/19 είχε σταθεί εμπόδιο στην ευρωπαϊκή πορεία των Νερατζούρι στο Champions League.

Το εκπληκτικό ταξίδι της Τότεναμ ως τον τελικό του Champions League την περσινή σεζόν δεν είχε γίνει πράξη πολύ πιθανόν αν δεν δρούσε καθοριστικά στη φάση των ομίλων ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Οι Σπερς βρέθηκαν σε ίδιο όμιλο με Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Αϊντχόφεν και δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε βρίσκονταν στο -3 από τους δεύτερους Νερατζούρι.

Έτσι, το μεταξύ τους ματς στο Γουέμπλεϊ είχε χαρακτηριστεί «do or die», με τη νίκη να αποτελούσε μονόδρομο αλλά να μην φαινόταν στον ορίζοντας ως και το τελευταίο δεκάλεπτο.

Ωστόσο, στο 80ο λεπτό, ο Δανός επιτελικός μέσος των Λονδρέζων, μίλησε στην κρίσιμη στιγμή και σκόραρε στο 80ο λεπτό, απέναντι στην ομάδα που πλέον φαντάζει ως ο πιθανότερος νέος σταθμός της καριέρας του.

Ως εκ τούτου, η Τότεναμ πήρε την νίκη και το σχετικό πλεονέκτημα στην μεταξύ τους ισοβαθμία και η αλήθεια είναι χρειάστηκε ξανά τη συνδρομή των Μιλανέζων για να προκριθούν, αφού στο εντός έδρας ματς τους με την Αϊντχόφεν «αυτοκτόνησαν» και έμειναν στο 1-1, την ώρα που η μετέπειτα φιναλίστ έπαιρνε επίσης τον βαθμό στο Καμπ Νόου απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα