Champions League: Έκθεση - ταξίδι στο χρόνο με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας! (pics)

Gazzetta team
Champions League: Έκθεση - ταξίδι στο χρόνο με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας! (pics)

bet365

Αναμνήσεις, στιγμές θριάμβου, ιστορικά παιχνίδια, θρυλικές μορφές, όλα αναβιώνουν στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας με την έκθεση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου που πραγματοποιεί ταξίδι στα χρονικά του Champions League!

Build A Bet στο Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Από σήμερα, Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, μέχρι και την 5η Ιανουαρίου, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά φανέλες μεγάλων αστέρων, match programmes από σπουδαίες αναμετρήσεις της διοργάνωσης, μπάλες από την ιστορία του τουρνουά και φυσικά προσωπικά κειμήλια του Χρήστου Σωτηρακόπουλου που αφορούν το λαμπερό Champions League.

Παρελαύνουν σπάνιες φανέλες με υπογραφές από τις ελληνικές ομάδες που έχουν... κουνήσει το σεντόνι, όπως είναι οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λάρισα, ενώ φυσικά υπάρχουν και ξεχωριστές γωνίες με τις ομάδες που έγραψαν ιστορία στη διοργάνωση (Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ) αλλά και μια αναφορά στην υπογεγραμμένη φανέλα του Άκη Ζήκου από τον τελικό Πόρτο-Μονακό το 2004.

Σε άριστη συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας, η έκθεση αυτή ανοίγει τις πόρτες της στο Παλαιό Δημαρχείο της περιοχής, απέναντι από τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Παλιό δημαρχείο Γλυφάδας (πλησίον Αγίου Κωνσταντίνου)
28 Δεκεμβρίου – 5 Ιανουαρίου
Ώρες: 11:00 – 20:00
Δωρεάν είσοδος

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα