Ίντερ: Ο Μαρότα δεν απορρίπτει ενδεχόμενη μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνεζ

Gazzetta team
Ίντερ: Ο Μαρότα δεν απορρίπτει ενδεχόμενη μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνεζ

bet365

Στις δηλώσεις του ο Τζιουσέπε Μαρότα, γενικός διευθυντής της ομάδας, δήλωσε την πρόθεσή του να παραμείνει ο 22χρονος επιθετικός στην Ίντερ ωστόσο δεν «έκλεισε την πόρτα» σε ενδεχόμενη μεταγραφή, με την Μπαρτσελόνα να καραδωκεί...

Δεν είναι λίγα τα σενάρια που συνδέουν τον Λαουτάρο Μαρτίνες με την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί θέλουν μια ανανέωση στην επιθετική τους γραμμή και ο Αργεντινός αποτελεί ιδανική περίπτωση σε έναν τέτοιο σχεδιασμό. Παρά την ήττα της Ίντερ, ο νεαρός φορ ήταν πηγή κινδύνου για την άμυνα των Μπλαουγκράνα και αυτό σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ομάδας.

Μετά τη λήξη του ματς το βράδυ της Τρίτης, ο Τζιουσέπε Μαρότα, γενικός διευθυντής του κλαμπ, παραχώρησε δηλώσεις σε ιταλικό μέσο στις οποίες ανέφερε: «Είμαστε η Ίντερ και δεν είναι αναγκαίο να πουλήσουμε κανέναν. Θέλουμε να γιγαντώσουμε το σύλλογο έχοντας και σημαντικούς νέους παίκτες όπως είναι ο Λαουτάρο και ο Λουκάκου.

Αν ο Λαουτάρο μείνει μαζί μας, θα είμαστε ικανοποιημένοι. Έχει συμβόλαιο μαζί μας αυτή τη στιγμή, ωστόσο αν θελήσει να πάρει άλλο... μονοπάτι θα εξετάσουμε την περίπτωση».

Υπενθυμίζεται ότι ο ιταλικός σύλλογος είναι σε συζητήσεις με τον Αργεντινό για να επεκτείνουν την συνεργασία τους και πέραν του 2023.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα