Λυών - Λειψία 2-2: Αγκαζέ στους «16» (vid)

Gazzetta team
Λυών - Λειψία 2-2: Αγκαζέ στους «16» (vid)

bet365

Η Λυών κινδύνευε με αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση ως το 82', όμως, τελικά πήρε τον βαθμό κόντρα στην πρώτη και αδιάφορη Λειψία (2-2) και μαζί του την πρόκριση στους «16».

Μέχρι το 82ο λεπτό, βίωνε τον εφιάλτη του αποκλεισμού, χωρίς καν το μαξιλαράκι ασφαλείας του Europa League. Στο τέλος του αγώνα, όμως, η Λυών πανηγύρισε πρόκριση και μάλιστα στους «16» του Champions League, αφού πάλεψε μέχρι τέλους για να ισορροπήσει το ματς κόντρα στην αδιάφορη, αλλά ακάθεκτη Λειψία (2-2).

Στο πρώτο ημίχρονο οι πάικτες του Νάγκελσμαν έπαιξαν σαν να είχαν εκείνοι το ουσιαστικό βαθμολογικό διακύβευμα. Σκόραραν δις, με τον Φόρσμπεργκ στο 9' και τον Βέρνερ στο 33', βάζοντας τεράστια πίεση στους γηπεδούχους. Ωστόσο, με ένα υπέροχο τέρμα του Αουά στο 50', οι Λιονέ μπήκαν από νωρίς ξανά στο κόλπο και στο 82', ο άνθρωπος-ηγέτης της, ο Μέμφις Ντεπάι, έφερε στα ίσα το ματς, για το 2-2, με το οποίο αμφότερες οι δύο ομάδες θα ακούσουν το όνομα τους στην κλήρωση της Δευτέρας για τα ζευγαρώματα των «16».

Λυών: Λόπεζ, Τετέ, Άντερσεν, Ντεναγιέρ, Ραφαέλ, Μέντε; Τουσάρ, Τεριέ, Ντεπάι, Αουά, Ντεμπελέ
Λειψία: Γκουλάκτσι, Σαράτσι, Ουπαμεκανό, Κλόστερμαν, Μουκιέλε, Φόρσμπεργκ, Ντέμε, Χαϊνταρά, Ενκουνκού, Βέρνερ, Πόουλσεν.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

1. Λειψία 11

2. Λυών 8

3. Μπενφίκα 7

4. Ζενίτ 7

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα