Αγιαξ - Βαλένθια 0-1: Τον απέκλεισε! (vid)

Gazzetta team
Αγιαξ - Βαλένθια 0-1: Τον απέκλεισε! (vid)

bet365

Με γκολ του Ροντρίγκο στο 24' οι Νυχτερίδες πέρασαν από το Αμστερνταμ και προκρίθηκαν στους "16", αφήνοντας εκτός τον Αίαντα!

Οι προβλέψεις ήθελαν τον Αγιαξ να συνεχίζει, αλλά τελικά είναι η Βαλένθια αυτή που θα βρεθεί στην κλήρωση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης! Οι Ισπανοί παρατάχθηκαν στη Johan Cruyff Arena αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση και τελικά τα κατάφεραν, χάρη στο γκολ του Ροντρίγκο στο 24ο λεπτό, όταν πήρε την μπάλα και βρέθηκε απέναντι από τον Ονάνα, τον οποίο νίκησε (0-1). Οι Ολλανδοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και πίεσαν ως το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς όμως να φέρουν το ματς σε ισορροπία.

Στο δεύτερο 45λεπτο η πίεση του Αγιαξ ήταν ακόμη μεγαλύτερη, έχοντας σχεδόν πάντα στο μισό γήπεδο τη Βαλένθια, αλλά οι μεγάλες φάσεις έλειπαν. Πίεση, πίεση, πίεση αλλά τίποτα περισσότερο για τους γηπεδούχους, με τις Νυχτερίδες να αντέχουν, να κρατάνε το 0-1 και να παίρνουν τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση για τους "16", αφήνοντας στην 3η θέση τον Αίαντα.

Αγιαξ: Ονάνα, Μαζραουί, Φέλτμαν, Μπλιντ, Ταλιαφίκο (89' Ντε Γιονγκ), Μαρτίνες, Φαν ντε Μπέεκ, Αλβάρες (46' Ντεστ), Ζίγεκ, Τάντιτς, Λανγκ (70' Χούντελαρ).

Βαλένθια: Τζ. Ντομένεκ, Βας, Γκαμπριέλ, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Φ. Τόρες (90' Μανγκαλά), Κοκλέν, Παρέχο, Σολέρ, Ροντρίγκο, Γκαμεϊρό (54' Βαγιέχο).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βαλένθια 11 (9-7)
2. Τσέλσι 11 (11-9)
3. Αγιαξ 10 (12-6)
4. Λιλ 1 (4-14)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα