Τζέραρντ: «Καλύτερη η Μίλαν το 2005, τίποτα δεν ξεπερνάει εκείνο τον τελικό»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέραρντ: «Καλύτερη η Μίλαν το 2005, τίποτα δεν ξεπερνάει εκείνο τον τελικό»! (vid)

bet365

Ο Στίβεν Τζέραρντ θεωρεί εκείνο τον επικό τελικό της Πόλης από το 2005 ως το καλύτερο παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε σε ολόκληρη ζωή του και τίποτα δεν θα το ξεπερνούσε ακόμα κι αν έπαιζε για 50 χρόνια! «Στα χαρτιά η Μίλαν ήταν καλύτερη...» τόνισε.

Ο θρύλος των «κόκκινων», για την εκπομπή What I Wore του BT Sport, θυμήθηκε τη μαγική νύχτα για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ πριν από 14 χρόνια, στον μεγάλο τελικό του Champions League απέναντι στη Μίλαν.

Όντας εκείνος που με το δικό του γκολ έδειξε το δρόμο για το ολοκληρωτικό come-back της ομάδας του Μπενίτεθ και σηκώνοντας το 5ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ομάδας, ο Stevie G είπε:

«Εβδομάδες νωρίτερα από το παιχνίδι τριγυρίζει στο μυαλό σου το σενάριο της κατάκτησης του τροπαίου ή της απογοήτευσης της ήττας... Έχεις μεγάλο φόβο για το ενδεχόμενο να χάσεις τον τελικό, όμως πρέπει να σκέφτεσαι ότι έχεις μια ευκαιρία και όλα μπορούν να συμβούν σε έναν τελικό...

Στα χαρτιά η Μίλαν ήταν καλύτερη, κάθε παίκτης απέναντι στους δικούς μας, είχαμε μειονέκτημα...

Το μήνυμα προς τα νέα παιδιά είναι ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα αν βρίσκεσαι σε μια ομάδα που πηγαίνει προς την σωστή κατεύθυνση...

Και 50 χρόνια να έπαιζα μπάλα, τίποτα δεν θα ξεπερνούσε εκείνο το ματς...».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα