Ελ Αραμπί: Ο killer του Ολυμπιακού σκοράρει όποτε παίζει βασικός στην Ευρώπη! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ελ Αραμπί: Ο killer του Ολυμπιακού σκοράρει όποτε παίζει βασικός στην Ευρώπη! (pics & poll)

bet365

Ο έμπειρος επιθετικός κάθε φορά που χρίζεται βασικός στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό βρίσκει δίχτυα, συνεχίζοντας να δείχνει τις ικανότητές του στο σκοράρισμα.

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια με Live Streaming* & προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο διεθνής Μαροκινός άσος σκόραρε με σουτάρα και γκολάρα στο Τότεναμ - Ολυμπιακός κρατώντας το σερί του και την παράδοση που τον θέλει κάθε φορά που είναι βασικός φέτος στην Ευρώπη να σκοράρει. Ο killer των Πειραιωτών φέτος έχει 8 γκολ και 3 ασίστ σε 18 αναμετρήσεις.
Στην φάση των ομίλων του Champions League έπαιξε ελάχιστα στο 2-2 με Τότεναμ και στο 3-1 με Ερ. Αστέρα. Επίσης λίγα λεπτά στο εκτός έδρας 2-0 με την Μπάγερν. Ήταν βασικός και σκόραρε στο 2-3 με τους Γερμανούς στο Φάληρο και ήταν βασικός και έβαλε γκολ στο 4-2 με την Τότεναμ. Στα προκριματικά του Champions League επίσης ήταν βασικός στο 1-2 με την Κρασνοντάρ, όπου βρήκε δίχτυα δύο φορές και έδωσε την πρόκριση.
Στο πρωτάθλημα ο Ελ Αραμπί είναι 2ος σκόρερ με 4 γκολ σε 10 αγώνες και 683 λεπτά πίσω από τα 5 του Σουντανί των 9 αγώνων και των 603 λεπτών. Συνολικά όμως παραμένει ο τοπ σκόρερ των Πειραιωτών και στην παρούσα φάση είναι και το φαβορί να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής. Στο Champions League δε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 4 γκολ μαζί με τον Σεμέδο, που έχει άλλα 4 τέρματα. Ο Πορτογάλος μπακ έχει φέτος σε 20 ματς στο σύνολο 5 γκολ.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ:
Με Γρανάδα 44 σε 134 ματς και 7 ασίστ
Με Αλ Ντουχάιλ 90 σε 78 ματς και 10 ασίστ
Με Καέν 28 σε 76 ματς και 13 ασίστ
Με Αλ Χιλάλ 16 σε 27 αγώνες και 5 ασίστ
Με Ολυμπιακό 8 σε 18 αγώνες και 3 ασίστ
- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll. Οι φωτογραφίες στην Gallery είναι από το Transfermarkt.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα