Λειψία - Μπενφίκα 2-2: Τη σκότωσε ο Φόρσμπεργκ στο 96'

Gazzetta team
Λειψία - Μπενφίκα 2-2: Τη σκότωσε ο Φόρσμπεργκ στο 96'

bet365

Η Λειψία έχανε με δύο γκολ μέχρι το 89', αλλά ο Φόρσμπεργκ με δύο γκολ στο φινάλε έδωσε την πρόκριση με το τελικό 2-2, αποκλείοντας παράλληλα την Μπενφίκα από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Λειψία βρέθηκε στην κόλαση της αμφιβολίας αλλά τελικά έριξε την Μπενφίκα στο χάος του αποκλεισμού.

Οι ψυχωμένοι παίκτες του Νάγκελσμαν, μπόρεσαν να φέρουν στην ισορροπία το εις βάρος τους 0-2 με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις, που κράτησαν 9 (!) λεπτά, από τον Εμίλ Φόρσμπεργκ, ο οποίος πρώτα με πέναλτι στο 90' και μετά στο 96' χάρισε βαθμό-μισή πρόκριση στην ομάδα του, εξουδετερώνοντας μια εκ των αντιπάλων στον όμιλο του... θανάτου.

Οι Πορτογάλοι είχαν πάρει προβάδισμα με τον Πίζι στο 20' και τον Βινίσιους στο 59', αλλά έμειναν με την ψυχρολουσία του αποκλεισμού, καθώς έφτασαν στους 4 βαθμούς. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Γερμανοί προκρίθηκαν στους «16» του θεσμού.

Λειψία (Νάγκελσμαν): Γκουλάστσι (64' Εμβογκό), Κλόστερμαν, Αμπαντού (56' Μουκέλε), Ουπαμεκανό, Σαράτσι (70' Σικ), Σάμπιτζερ, Λάιμερ, Ντέμε, Φόρσμπεργκ, Ενκουνκού, Βέρνερ

Μπενφίκα (Λάγκε): Βλαχοδήμος, Γκριμάλντο, Φέρο, Ντίας, Αλμέιδα, Τσέρβι, Γκάμπριελ, Τααράμπτ, Πίτσι, Βινίσιους (82' Ντε Τομάς), Τσικίνιο

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα