Ο Ζεσούς μίλησε με τους Βραζιλιάνους της Σαχτάρ για τoν ρατσισμό που δέχονται

Gazzetta team
Ο Ζεσούς μίλησε με τους Βραζιλιάνους της Σαχτάρ για τoν ρατσισμό που δέχονται

bet365

Για τις σκέψεις των συμπατριωτών του στην Σαχτάρ, που έχουν υποστεί πρόσφατα ρατσισμό στα ουκρανικά γήπεδα ενημερώθηκε και μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γκάμπριελ Ζεσούς.

Τότεναμ - Ολυμπιακός με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr

Η φραστική επίθεση σε βάρος των Τάισον και Ντεντίνιο ήταν το πιο πρόσφατο περιστατικό ρατσισμού που έχει σημειωθεί φέτος στα ουκρανικά γήπεδα και ο Γκάμπριελ Ζεσούς δεν έκρυψε ότι μίλησε με τους συμπατριώτες τους για την άσχημη εμπειρία που έζησαν.

Εν αναμονή και του ματς με την Σαχτάρ στο Έτιχαντ, ο βραζιλιάνος φορ της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι έτεροι βραζιλιάνοι του ουκρανικού συλλόγου δεν είναι χαρούμενοι μετά τα όσα βίωσαν και χαρακτήρισε ανώφελο να γίνονται απλές συζητήσεις αν θέλουμε να εξαφανιστεί το φαινόμενο από το χώρο του ποδοσφαίρου.

«Έχουμε μιλήσει και ξέρω ότι δεν είναι καλά τα πράγματα. Κάθε φορά που μιλάμε για αυτό, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι να πω. Νομίζω ότι αν συνεχίσουμε να μιλάμε για αυτό, δεν θα αλλάξει τίποτα, θα συμβαίνουν τα ίδια. Τους μίλησα, δεν είναι χαρούμενοι, κανείς δεν είναι χαρούμενος όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα