Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ 6-0: Ροντρίγκο, ο νέος σούπερ σταρ της Βασίλισσας (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ 6-0: Ροντρίγκο, ο νέος σούπερ σταρ της Βασίλισσας (vid)

bet365

Ο νεαρός Βραζιλιάνος έπαιξε πρώτη φορά εντός στο Champions League, πέτυχε χατ τρικ, έδωσε ασίστ, οδήγησε τη Ρεάλ στο 6-0 επί της Γαλατά και ουσιαστικά στην πρόκριση.

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τον Ροντρίγκο και φρόντισε αμέσως να κάνει το κοινό να τραγουδήσει το όνομά του. Μόλις στα έξι λεπτά και 14 δευτερόλεπτα είχε σημειώσει με πλασέ και κεφαλιά την πιο γρήγορη χρονικά από το ξεκίνημα αγώνα ντομπλέτα στην ιστορία του Champions League. Στο φινάλε θα έβαζε ακόμα ένα, ενώ ενδιάμεσα θα μοίραζε και μία ασίστ. Κάπως έτσι ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός οδήγησε τη Ρεάλ στο θριαμβευτικό 6-0 επί της Γαλατάσαραϊ.

Λίγο αργότερα (14’), ο Σέρχιο Ράμος ευστοχούσε σε 16ο διαδοχικό πέναλτι και το 9ο αλά Πανένκα, για να φτάσει τα 87 τέρματα με τη φανέλα των Μαδριλένων. Στο 45’ ο Ροντρίγκο κέρασε τον Μπενζεμά, ο οποίος βρήκε δίχτυα, όπως και στο 81’ και με τη σειρά του μέτρησε σημαντικά προσωπικά επιτεύγματα. Ο Γάλλος φορ έφτασε τα 62 γκολ στον θεσμό (τα 46 με τη Ρεάλ) και πλέον είναι 4ος σκόρερ του, πίσω μόνο από Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέσι και Ραούλ.

Για κλείσιμο ο Ρονττρίγκο θα ολοκλήρωνε με πλασέ στην κίνηση το προσωπικό σόου του και το 6-0 των γηπεδούχων. Με αυτόν τον τρόπο οι Μερένγκες έφτασαν τους επτά βαθμούς και ουσιαστικά δεν χάνουν την πρόκριση.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Μαρσέλο (42’ Μεντί), Κρόος, Καζεμίρο (60’ Μόντριτς), Βαλβέρδε, Αζάρ (68’ Ισκο), Ροντρίγκο, Μπενζεμά

Γαλατάσαραϊ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Ναγκατόμο (88’ Μπουγιούκ), Μαριάνο, Μαρσάο, Λουγιντάμα, Ν’Ζονζί (46’ Μπάιραμ), Φεγκουλί, Λεμινά, Σερί, Αντόνε (46’ Ντονκ), Μπάμπελ.

1ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Παρί 12 (10-0)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 7 (9-5)
3. Μπριζ 2 (2-8)
4. Γαλατάσαραϊ 1 (0-8)

Επόμενη αγωνιστική (26 Οκτωβρίου)
Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί
Γαλατάσαραϊ - Μπριζ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα