Άγιαξ: Τα 'χασαν στα social media της ομάδας με το 4-4! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Άγιαξ: Τα 'χασαν στα social media της ομάδας με το 4-4! (pics)

bet365

Στον επίσημο λογαριασμό του Άγιαξ στα social media, δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την εξέλιξη του απίστευτου ματς με την Τσέλσι και στο φινάλε... σήκωσαν τα χέρια ψηλά!

Οι Ολλανδοί, προηγήθηκαν 4-1 στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης της Τρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και είδαν τα παιδιά του Λάμπαρντ να φτάνουν στο 4-4 με... δύο παίκτες περισσότερους, αφού ο Αίαντας από το 68' έπαιζε με εννέα ποδοσφαιριστές με διπλή αποβολή μέσα σε 5 δευτερόλεπτα!

Στα social media του ολλανδικού κλαμπ, άρχισαν να... χάνουν τα λόγια τους. Σχολίασαν απλά «5-4» στο 78' όταν ο Αθπιλικουέτα έκανε την ολική ανατροπή που όμως ακυρώθηκε με το VAR για χέρι του Άμπραχαμ και έπειτα ο Άγιαξ έβαλε μια κινούμενη εικόνα με την μεγάλη απορία «Τι γίνεται;;»!

Στην ολοκλήρωση του αγώνα και αφού τόνισαν «πόσο τρελό παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο...», επέλεξαν να κάνουν... log out από το twitter και ν' αποχωρήσουν ώστε να καταφέρουν να βάλουν τις σκέψεις τους για το ματς σε μια τάξη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα