Μπενφίκα - Λυών 2-1: Πρώτη νίκη! (vid)

Μπενφίκα - Λυών 2-1: Πρώτη νίκη! (vid)

bet365

Η Μπενφίκα εκμεταλλεύτηκε το... δώρο του Λόπες και έφτασε στην πρώτη της νίκη στον όμιλο, κερδίζοντας με 2-1 την Λυών.

Η Μπενφίκα έφτασε επιτέλους στην πρώτη της νίκη στον όμιλο και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Λουζιτανοί δέχθηκαν το... δώρο του Λόπες στο τέλος και επιβλήθηκαν της Λυών, που έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, με 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έφτασαν στο γκολ μόλις στο 4’ με τον Ράφα Σίλβα, ενώ στη συνέχεια πίεσαν και για το 2-0, χάνοντας 2 καλές ευκαιρίες με τον σκόρερ και τον Σεφέροβιτς. Έπρεπε να περάσουμε το 30’ για να ανεβάσουν ταχύτητα οι φιλοξενούμενοι, όμως και πάλι άρχισαν να πιέζουν μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι λιονέ παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι στην επανάληψη και αφού έχασαν μεγάλες ευκαιρίες έφτασαν στην ισοφάριση στο 70’. Ο Ντιμουά έβγαλε τη σέντρα και ο Ντεπάι με πολύ ωραία προβολή στην κίνηση έκανε το 1-1. Οι παίκτες του Γκαρσία πίστεψαν στην ανατροπή, όμως στο 85’ ήρθε η καταστροφή, όταν ο Λόπες έδωσε την μπάλα στον Πίτσι και εκείνος με υπέροχο τελείωμα από μακριά έκανε το τελικό 2-1!

Μπενφίκα (Μπρούνο Λαζ): Βλαχοδήμος, Γκριμάλντο, Ρουμπέν Ντίας, Φερέιρα, Ταβάρες, Γκάμπριελ, Φλορεντίνο, Σέρβι (78’ Ντε Τομάς), Ράφα Σίλβα (20’ Πίτσι), Ζέντσον Φερνάντες, Σεφέροβιτς (59’ Βινίσιους)

Λυών (Ρούντι Γκαρσία): Λόπες, Ντιμπουά, Ντενάγιερ, Μαρσέλο, Κονέ, Αουάρ (88’ Αντελαΐντ), Τουσάρ, Τεριέ (56’ Τιάγκο Μέντες), Κορνέ (66’ Τραορέ), Ντεπάι, Ντεμπελέ

Η βαθμολογία
1. Λειψία 6 (4-4)
2. Ζενίτ 4 (5-4)
3. Λυών 4 (4-3)
4. Μπενφίκα 3 (4-6)
Επόμενη αγωνιστική (05/11)
Ζενίτ – Λειψία
Λυών – Μπενφίκα
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα