Λειψία - Ζενίτ 2-1: Ανατροπή σε 10' (vid)

Λειψία - Ζενίτ 2-1: Ανατροπή σε 10' (vid)

bet365

Η Λειψία κέρδισε με ανατροπή με 2-1 την Ζενίτ, την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει του ταξιδιού στην Ρωσία.

Η Λειψία υποχρέωσε τη Ζενίτ στην πρώτη της ήττα στον όμιλο και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση πριν κάνει το ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη σε δύο εβδομάδες. Τη διαφορά για τους γηπεδούχους έκανε η είσοδος του Κούνια με το ξεκίνημα της επανάληψης στη θέση του Βέρνερ.

Το ματς είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα και αμφότερες οι ομάδες τις ευκαιρίες τους. Αυτές δεν ήταν πολλές, όμως μία έφτανε για τον Ρακίτσκι για να δώσει το προβάδισμα στην Ζεντί στο 25’. Ο Ουκρανός βρέθηκε από μακριά σε θέση βολής και νίκησε τον Γκουλάτσι για το 0-1! Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή αμυντική λειτουργία, έβγαλαν κάποιες καλές αντεπιθέσεις, όμως οι γηπεδούχοι θα έπρεπε να κάνουν περισσότερα.

Η είσοδος του Κούνια στη θέση του αρνητικού Βέρνερ έδωσε νέα πνοή στην επίθεση των Ταύρων και στο 49’ ο Λάιμερ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε 10’ αργότερα, όταν ο Ζάμπιτσερ με γκολάρα έκανε το 2-1! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια, είχαν τον έλεγχο και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Γκουλάτσι, Κλόστερμαν, Όρμπαν, Ουπαμεκάνο, Μουκιέλε, Καμπλ, Λάιμερ (86’ Ντέμε), Φόρσμπεργκ, Ζάμπιτσερ, Λούκμαν (69’ Πόουλσεν), Βέρνερ (46’ Κούνια)

Ζενίτ (Σεργκέι Σεμάκ): Κερζακόβ, Καραβάεβ, Ρακίτσκι, Ιβάνοβιτς, Ντάγκλας Σάντος, Οζντόεβ, Μπάριος, Σάτοβ (65’ Οσόριο), Ντριούσι (82’ Μακ), Αζμούν (75’ Κουζιάεβ), Τζιούμπα

Η βαθμολογία
1. Λειψία 6 (4-4)
2. Ζενίτ 4 (5-4)
3. Λυών 4 (4-3)
4. Μπενφίκα 3 (4-6)
Επόμενη αγωνιστική (05/11)
Ζενίτ – Λειψία
Λυών – Μπενφίκα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα